Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

floyd rose da akor ayarı

• sydic • 11 Temmuz 2005 14:04 • #544533
    arkadaslar ibanez rg450dxbk limited edition marka bir gitar var..akor yaparken köprü havaya kalkıyo ve ses bir nota kalınlasıyo bu konuda yardım edebileck var mı? umarım anlata bilmisimdir
  • MaDOzZ • 21 Temmuz 2005 15:42 • #544772
    gitarın arkasındaki kapağı aç yayları göreceksin orada iki tane vida var onları sabitleyen onları sıkarsan köprü geriye gelir istediğin kadar indirebilirsin sonra akordunu yap tuttuğu zaman eşikteki kilitleri kapa(yani sık).yalnız bu işlemi yaparken telleri biraz gevşetki kopmasın.
  • Serpent Rider • 21 Temmuz 2005 17:34 • #544776
    benim hiç ibanez im olmadı...:(
  • MaDOzZ • 26 Temmuz 2005 11:22 • #544886
    benim de :)
  • DonnieDarko • 27 Temmuz 2005 03:06 • #544904
    ne tesadüf benimde :P
  • thekrael • 29 Ekim 2005 04:24 • #546583
    saygıdeğer LES POUL ün kitabında görmüştüm.tel değiştirirken ya da AKORD yaparken floyd rose la gitarın kasasının arasına sert ama yüzeyi çizmicek birşey koyarsın(ben ajanda kapağı kullanıyorum) sonra akord işlemini tamamlarsın. kapağı çıkarırısın. hala sorun devam ediyorsa yay eksik olabilir. 2 yay varsa 1 tane de ortaya koymaya çalış. ya da en iyisi bir bilene göster.

ibanezim var die de hava atma:D hehe...ilk önce akord yazmayı ve yapmayı öğren hehe şaka şaka... :DD
  • thekrael • 29 Ekim 2005 04:24 • #546584
    saygıdeğer LES POUL ün kitabında görmüştüm.tel değiştirirken ya da AKORD yaparken floyd rose la gitarın kasasının arasına sert ama yüzeyi çizmicek birşey koyarsın(ben ajanda kapağı kullanıyorum) sonra akord işlemini tamamlarsın. kapağı çıkarırısın. hala sorun devam ediyorsa yay eksik olabilir. 2 yay varsa 1 tane de ortaya koymaya çalış. ya da en iyisi bir bilene göster.

ibanezim var die de hava atma:D hehe...ilk önce akord yazmayı ve yapmayı öğren hehe şaka şaka... :DD
  • thekrael • 29 Ekim 2005 04:24 • #546585
    saygıdeğer LES POUL ün kitabında görmüştüm.tel değiştirirken ya da AKORD yaparken floyd rose la gitarın kasasının arasına sert ama yüzeyi çizmeyecek birşey koyarsın(ben ajanda kapağı kullanıyorum) sonra akord işlemini tamamlarsın. kapağı çıkarırısın. hala sorun devam ediyorsa yay eksik olabilir. 2 yay varsa 1 tane de ortaya koymaya çalış. ya da en iyisi bir bilene göster.

• kkurt • 29 Ekim 2005 10:34 • #546588
    hehehe adam gaza gelmiş 3 defa yollamış mesajı..:) (ya da garajda bir sorun var...)
    dur sakin ol tamam, lespaul'un kitabında floyd rose'dan bahsetmesi floydrose'u tasvib ettigi anlamina gelmiyor..:) (sahi hala kitap yazabilecek yasta mi bu adam?)
  • Nem • 29 Ekim 2005 12:39 • #546591
    Les Paul'ü bilirim de Les Poul'ü ilk defa duyuyorum :)
    Demek ki herkes hata yapabilirmiş, herkes herşeyin doğrusunu bilemeyebilirmiş, üstelik ava giden avlanabilirmiş de.. Neyse şaka şaka :D