-
bass gitar teli koparan varsa nasıl yaptığını anlatsın başarılar
-
bizim tom696 var o hep yapar o olayı. nasıl yapıyor bende anlamıyorum. hem de mi telini koparıyor desem inanırmısın. bende başta inanmadım ama cidden koparıyor...
-
ben ilk kez gitarimin telini degistirirken koparmistim. telleri degistirdikten sonra akor yapiyordum. mi telini de yanlis tarafa döndürüyormusum tam akoru oluyordu tel bir atti. iste acemilik yani oldu bir kere
-
koparirim affetmem. ama sonradan çözdüm o sorunu simdi tellere daha yavas vuruyorum.3-4 ayda kopuyo ama yine fark etmiyor.öküz gibi çalmak bu demek heralde.
-
abi ister inanın ister inanmayın ama daha yeni taktıgım si telini yani bi basstaki en kalın teli studyoda kopardım ve butun herkes dumur oldu:D ve bunu normal calarken yaptım. yani benim için tel koparmak cok basit bişi:D:D:D
-
valla daha ben yapamadım ama çabalıyorum en yakın zamanda koparacam hepinize başarılar
-
Bas telinin kopmasi cok anormal bir durum degil ki! Tel bu kopar! Ben 3 ayda bir koparirim mesela! :)
neysex.garaj.org
-
ben de ilk slap denemelerimde iki kere G telini koparmıştım on gün arayla.bu da bi çeşit hayvanlık işte...
-
ben iki ayda bir akustiğin alt mi telini koparıyorum :))
-
bizim kitabımızda yazmaz öyle tel koparmak:D Hiç koparmadım harbi deli deli slap-pop yapıyorum teller banamısın demiyo.Ne inatçı şeyler be :P