Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

hocam ben bir elektro almak istiyorum

• Kurt_Cobain • 19 Temmuz 2005 12:03 • #544741
    daha önce vardı elektrom. s.b.dreams sl660. şu les paul kasa olanlardan. ama sap ayarı bi türlü tutmuyordu. o yüzden satıp elek-akustik aldım. gitarla beraber her hafta tünele gidiyordum. gerçi oradaki dostluklarımı o gitar sayesinde kurdum allah için. sürekli problem çıkardığından:) ama iyi bi gitar alıp güzel birşeyler yapmak istiyorum. ne önerirsiniz? çaldığım tarzı da söyleyeyim. punk'tan trash'e kadar geniş bi yelpaze. arada death şarkılarını çaldığım (tamam dürüst olacağım çalmaya çalıştığım:)) da oluyor. ne önerirsiniz? nasıl birşey yapayım?
  • cigaracı • 19 Temmuz 2005 13:09 • #544743
    bak ortak nickinden anladığım kadarıyla sende benim gibi bir kurt cobain hayranısın.eğer punk grungu yapacaksan sana fender veya fender squire strat öneririm.ben yapıyorum gayet hoş oluyor:)zaten kurt abimiz fender kullanıyo araştırdıydım bi ara.ama trash yapacaksan cort x11 thrash tonu verir arkadaşımda var çokm manyak bi tonu var.tabi amfide önemli...