-
ßu zil hakkında bilgisi olan yorum yapabilecek arkadaslar varsa sevinirim. Tonları falan nasıl v.s. simdiden tesekkurler.
-
sen ne istiyorsun hi-hat mi splash mi ride mı china mı crash mi
ben 14"lik hi-hatini kullanıyorum bu serinin.mükemmel bence jazz'da numetale kadar herşeyde kullan heavy ride'ı var bir de ama crash gibi kullan mükemmel ya alchemynin hepsini al derim.chinası mükemmel resmen tokatlıyorum bana mısın demiyor ama baget düşmanı haberin olsun:))))
-
Takım halindeki seklini soruyorum :)
-
neredeyse takıma yakın var bende:)))
sesler çok tok.ama artler proart diyede ayrılıyo ve rock mu classic mi hangisini istiyorsun.bende rock serisi var.hi-hat ride crash china alchemy var mükemmel tonlar var jazz,blues,alternatif,hard,soft,numetal,death ne bulursan hepsine uyar.ha şunuda söyliyeyim sağlam ayaklıklar gerekiyor.özellikle chinaya...neyse yardım edebildiysem ne mutlu:)
-
ya bu rock ve klasik serisi olayı nedir tamam tonlar farklı da görünüşte fark ne materyalındeki fark yani mesala gidicem almaya nası ayırt ederim
-
yanlış bilmşyorsam işleniş ve kalınlıkta fark var.üzerinde küçük bisekilde yazıyor farzımisal "rock hihat top heavy felan gibi sonrada baskı siline biliyor.ayrıca hi-hatlerin alt üst hangisi o bile yazıyor.ben 2 ay ters kullanmışım silerken fark ettim:))))çok küçük yani:)
-
Burak İstanbul Agop & Alchemy zilleri kullanmaktadır.
-
bunun tonlari harika bence. agop bi kere.. alacaksan hiç kaçirma...
-
yürü be kardeşim malın iyisini bilen bilir demi:)))