Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Vamp 2si olanlar bakarsa...

• Greg Howe • 21 Temmuz 2005 12:55 • #544767
    Merhabalar. Geçenlerde uzun süredir Amerika'dan gelmesini beklediğim Vamp 2 geldi. Ama ben heyecandan ve sabırsızlıkla açıp hemen çalmak istediğimden dolayı adaptörü fişe taktım. Ve doğal olarak adaptör patladı. Amerika'dan geldiği için 110 volt tabi ben 220 girince bu olay başıma geldi. Bende hemen adaptör yaptırmaya gittim. Tabi ondan önce bi arkadaşımda kontrol ettik aleti(onda da var alet,adaptör falan). Alette hiç bi sorun yoktu. Harika bi şekilde çalışıyodu. Bende Kadıköy'de Yazıcıoğlu yakınlarında bi yerde adaptör yaptırdım. Orda denedim, ışıkları falan yanıyodu ve bende tamam oldu diye çıktım. Eve gelip gitarı taktım ve ses alamadım. Sadece ışıklar yanıyo. Ve bi süre sonra ışıklar yukarıdan aşağıya iniyo ve alet kitleniyo. Acaba aleti açınca bi takım ayarlar mı gerekiyor ses almak için yoksa sorun adaptörde mi? Ayrıca kullanma klavuzunda aletin 13 watt elektrik harcadığı yazıyo ama adam adaptöre 6 wattlık trafo koydular. Bundan olabilir diye düşünüyorum ama aletin açılması falan beni düşündürdü. Kafayı yicem yardım edin lütfen.
  • neogitarist • 22 Temmuz 2005 17:16 • #544791
    selam ...
    ilk önce geçmiş olsun dileklerimi....sunarım
    çok merak ettim amerikan fişi bizim prizlere nasıl taktığını da bir yazayım dedim..
    eğer aletten şüpheleniyorsan gelip bende deniyebilirsin..bende de amerikan vamp 2 var ve 110/220 konvertörle kullanıyorum.

istersen bana ulaş..
    [email protected]
  • Serpent Rider • 23 Temmuz 2005 09:31 • #544803
    ben V-amp alacak kadar zengin değilim..ama biyerde denedim ...adamda converter vardı...
  • Greg Howe • 23 Temmuz 2005 11:50 • #544808
    Teşekkürler. Ya bi alet var ucuna takınca bizim fişler gibi oluyo. Benim onu acil yaptırmam lazım ya. Senle nasıl deneyebiliriz ki, çok iyi olur aslında. Ben eğer problemin adaptörde olduğunu saptayabilirsem yeni adaptör yaptırıcam. Nerde oturuyosun? Kadıköy'e gelebilirsen çok iyi olur. Adaptör yapıcak adam bana Behringer'in orjinal adaptörünü getirmemi ve ondan bakarak yapacaığını söyledi. İlk önce senin adaptörle deneriz. Eğer alet çalışırsa demektir ki sorun benim adaptörde. Böylece yeni adaptör yaptırabilirim. Ve sende adaptörünü getirerek bana yardım edebilirsin. Eğer bu sorunu halletmeme yardım edersen gerçekten çook mutlu olucam. Çünkü aletin Amerika'dan gelmesini 1 ay sabırsızlıkla bekledim. Ama geleli bir hafta oldu daha kullanamadım. Nasıl kötü bi durmdayım bak bir anlık aptallığımın sonucu bu haldeyim.