İron cobra ALLAH değil birçok pedal markası var DW pedallar falan çok baba pedaldır...Mİlletin şu twin konusundaki KOLAY YOLDAN araştırmaları acaba ne zman bitecek?Sen önce tek ayağını tam kullan ondan sonra twin kullan ve çalış ki twin atmak (hızlı bir şekilde dugudugudugu değildir HAKİMİYETTİR)ondan sonrada böyle dual olaylara geçersin veya bakarsın...DAha twinden önce ne kadar çok çalışman gereken şey var bir de onları düşün dostum ;-)
sağol düşnceler için.zaten bir çok tw,n pedal hakkında araştırma yapıyorum Yamaha P serisi,pearl eliminator dw 7000 ya da 5000,tama iron cobra....uzar gider.bir de tek pedal beni kasmaya başlamış ki twin araştırmasına başlamışım.ayrıca tw,n almadan zamanlama olayını ayarlamayı nasıl öğrenebilirim ki:)neyse herkese teşekkürler 2 hafta araştırdım abu aleti fos çıktı yani kullanilabilirliği neredeyse sıfıra yakın:)en iyisi iyi bir twin almak.herkese teşekkür ederim.
abi o işin kolayı ya attın bakalım o ritimleri single pedalla ...adam twin gibi geziyo yok o işler gereksiz yok öyle yani..sık biraz da tek pedal üzerinde çiftleme çalış ozaman hiç davul çalma ben saNA Bilgisayar davulu yollayayım olamaz yanii...hade bakalımk..