Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Esp yardım..

• thunderwolf • 29 Temmuz 2005 20:53 • #544991
    Ya abi tabii ki de biliyoruz ben de 6 yıldan beri esp lerle yatıp esp lerle kalkıyorum haliyle yabiiki de aynı olmaz o sadece ltd lerde değil bütün gitarlarda aynıdır örneğin siz elinize gelen bir Musicman-John Petrucci ile sizin kullanacağınız John Petrucci nin aynı olacağını mı zannediyorsunuz tabii ki de olmayacak o zaman sen söyle bize 350 euro gibi bi fiyata daha iyi bir gitar var mı
  • thunderwolf • 31 Temmuz 2005 19:56 • #545042
    Sevgili MegaDeve kardeşim gel söyle bana var mı LTD gibi ucuz ve kaliteli gitar bak benim gitarım LTD-F-50 350 Euro ve bu fiyata bana başka bir gitar getir gel kıyaslıyalım da sana LTD lerin de kalitesini öğreteyim ayrıca arkadaşların da söylediği gibi İbanez lerin Japon üretimleri artık ülkemize gelmiyor JAckson lar da Hint üretimi şimdi sen olsan hangisini alırsın ben hala aynı şeyi söylüyorum 350 Euro ya hiçbir gitardan o tonu alamazsın özellikle de Drive da alamazsın ben bunu bilir bunu söylerim gel deniyelimistersen
  • ibanetze • 2 Ağustos 2005 13:18 • #545073
    valla eleman sallamış biraz,amerikada olsun,avrupada olsun hiç bi gitarist gitara 6000-7000 dolar falan vermiyo..öyle olsa tayvan yapımı boss pedal kullnacaklarına(hepsi kullanıyo bunu)gider 10.000 dolara bi pedal yaptırırlar..hiç bi gitaristin öyle 50.000 dolarlık ekipmanı yok,saçmalık ya,kim uğraşır onla,hatta adamlar en zottirik pedalları kullnıyolar,hem guitar player dergisi okuduysanız,mesela slash ilk aldığı gitarı (ki gitarın fiyatı 100 dolar bile değilmiş) ilk albümün kayıtlarında sıkça kullanmış ve de tek amfisi 50 wattlık bi marshallmış..
    gitarın tonunu beğenirsen eğer modifikasyona girmeyeceksen,diğerleri (yok maunmuş,bilmemneymiş) faso fiso,ben epiphone kullanıyorum,millet denemeden konuşuyo yok kore malı,yok şyle,böyle.. diye,ama deneyip de beğenmeyen görmedim daha..
  • MELOŞMELOŞ • 9 Ocak 2006 09:57 • #547698
    abi bende ciddiyin:)konusalım bi...