Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

basçılar bi bakıverin

• beeftech • 24 Temmuz 2005 22:52 • #544849
    bascı olanlar halimden anlar: gecenlerde(okulların bitimine doğru) eglence falan oldu ben de bas caldım soylemesi ayıp. neyse zaten elektrocu akor attı sadece, sarkıyı ben caldım. ama sonraki gün hocalar bana "sen orda gitar calıyomuydun yoksa calıyomus gibi mi yapıyodun" dedi ben de tabi sinir oldum. sen olmadan zaten adam tek basına cıngır cıngır calcak kimse bi b*k anlamıycak ama sen sarkıyı adam et sonra gel böyle desinler... abi sinir oluyorum yani niye böyle bascılar ezik kalıyo. ikincisi öne cıkmak icin naapmalı yoksa bascı arka planda iyi midir bozmamak mı lazım? tesekkürler...(ama ben orda hakkaten caldım yaa)
  • BasSLoveR • 24 Temmuz 2005 23:07 • #544850
    abi adı üstünde hoca sacmalar yanii hele de mi**i eği**min müzik hocaları iiyice sacmalr hiç biri de müzikten bi b*k anlamaz yaw hiç bir okulda sölee uzun saclı metalci bi hoca yok mu ki yawww abi sen bu forum u müzik bölümünde ac daha cok ses getirir ben de bass cıyım halini anlıyorum abi arkk larda bana öyle dio sensiz olsa calamaz sanki diyo ama takma bunları adam gibi bi solo atarsın agızları acık kalır
  • beeftech • 24 Temmuz 2005 23:22 • #544852
    abi tamam o zaman ben müzige acıyım sunu

cevap yazanlar müzik bölümündekine yollasın lütfen
    tesekkürler