Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bateri susturucusu

• sieja_182 • 1 Eylül 2005 17:15 • #545519
    ya krosun içine doldur yastık yorganı sünger bulursan sünger koy krosu halledersin. tomlar ve trampet için susturucu alıp parana kıyma boşuna git bi hastaneden ya da herrhangi yerden röntgen filmi al bedavaya veriyolar kullanılmışlarını. kes yuvarlak biçimde koy tomlara trampete tabii yuvarlak dediysem çember yani ortası boş olcak. boşuna para verme al sana susturucu. gerçi davul bu susmaz kolay kolay hiçbitürlü ama tonlar kalınlaşır yankı yapmaz gayet pratik ve bedava:P
  • -TeUFeL- • 3 Eylül 2005 15:39 • #545544
    al işte benim gibi bir hastane bekçisi dah:)))))))))bak madem tonlarıda duymak istiyorum diyorsun evansın e-mad noktasal susturucuları var para biraz kıyar alırsın 3 takım her altoya takırsın 3 tane bak bakalım ses mes kalıyormu.ucuz yollu isti yorsan daha önce yazdıklarım en etkilileri....ben uzun yıllardan beri evde çalıyorum hiç ses çıkmıyor birde şöyle birşey var.odanın içine duvarlara içi kağıt bok püsür dolu çuvallar daya tavanı yorganla kapla yerede 2 kat yorgan ser sana stüdyonun kralı işte ozaman davulu susturmanada gerek kalmaz
  • unlimited • 23 Eylül 2005 01:34 • #545991
    Ben susturucu kullanıyorum gayet memnunum. Trampet hariç tavsiye ediyorum. Trampet için özel yapılanlar var ortası sert ve aynı hassasiyeti veriyor. Ziller içinde var aynı şekilde. Ama biraz pahalıya geliyor 100 dolar kadar.
  • CherokeeKid • 6 Ekim 2005 11:12 • #546269
    baba tonları duymak istiosan benim yapacağımı yap...gerçi ben daha denemedim ama...ben bu hafta içinde arkadaşımın davulunu ewime getircem kullanmıyor diye...neyse ...ewime yalıtım çekme gibi bir şansım yok...ondan pratik bir yalıtım yöntemi buldum kendimce...ewin içinde kolilerden, mukavva v.b şeylerden mini bir stüdyo yap sadece kendin ve davulunun sığabileceği şekilde...hem bu kutuları istediğin kalınlıkta yapabilirsin...şahsen ben iç tarafına yumurta balyaları, köpük, sünger falan yapıştırcam...Dediğim gibi denemedim...ama işe yarayacağını umuyorum... kutu ne kadar geniş olursa o kadar kalın yalıtım çekersin...şahsen ben salona yapcam olayı :P
  • gokhanbak • 6 Ekim 2005 14:12 • #546271
    davul derileri var özel bu iş için. Pearl mesh muffle diye geçiyordu music123.com'da oradan bakıp bir çözüm bulabilirsin bu sorununa.