Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sb dreams les paul

• pUnKeR • 1 Ağustos 2005 02:05 • #545052
    ohh ohhh bu serter bağcan aşmış gerçekten, o gitara 450 vermeyin sakın yaa. daha geçen gün arkadaşa aldık epiphone les paul jr 300dolara.

yapmayın ..
  • craSSa • 7 Ağustos 2005 23:13 • #545136
    Eren Kömürlü gitar çıkarıcak ağbi az daha bekleyin para biriktirin bu arada. EK Dreams Speed Guitars... Speed is everything...
  • Serpent_King • 8 Ağustos 2005 02:21 • #545138
    Ayrıca abs de olcakmış ek dreams de hani çok hızını alamayıp kendini virtüöz ilan edenler için...
  • human remains • 12 Ağustos 2005 21:42 • #545171
    ben de rr3 kopyası br sb dreams aldım laylaylomdan. işçiliği mükemmel, bindingte, boyada, hiç bir görsel kusur yok.

gitarı Asım Can Gündüz'e sordum, kendisinin Zuhal'in üstünde beraber ders verdiği Övgü Sayan'a çaldırdım. Asım Hocam şunu dedi "İyi bir Kore gitarı, Hendrix'e ver .....'a koyar ortalığın". Övgü arakdaşım da işçiliğinin hiç beklemediği seviyede olduğunu söyledi, çaldıktan sonra da "ağaç iyi, ancak çok iyi değil. manyetiğe bir şey katmıyor ancak manyetiklerin ton/sesini hiç etkilemiyor kötü yönde".

Şu an gitarımda emg-81 ve 85 var. Ağaç kötü olsa idi emin ol o slayer, metallica tonları kendini parçalasan çıkmazdı.

seni tek rahatsız edecek iyi/vasat/kötü de olsa dünyada isim yapmış bir markanın sahibi olmayışın olacaktır.

oysa cortmuş, kramer, epiphone imiş, işçiliği sb dreams kadar değil. fretboard kayık yapıştırılmış, fretler fakrlı ölçüde çakılmış, tutkal taşmış, akor yaparken kırılan mandallar kullanılmış, kaplaması kötü köprüler, kelepçeler kullanılmış ki ben aradığımda bunlar bayilerde paslanmıştı.

benim gitarım bc rich, esp/ltd, jackson'un en ucuz modellerinde iyi ses verir emin ol. bunlar da resmen isim satılır. hele şu bc richin ucuz versiyonları gitar imalatından hiç bir üreticinin kullanmadığı agathistir yani bir çeşit çam ağacı. arkadaşlar bunu maun diye yutturmaya çalışırlar, çam ağır olduğundan maun zannederler.

ileri de satarım dersen alma sb dreamsi. ikinci el jaclson, esp al derim ancak sıfırı en ucuz olanlarından değil.

hayırlı olsun.