Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

birçok soru

• CiDDi-GeYiQ • 30 Temmuz 2005 16:05 • #545012
    arkadaşlar
    1. istediğim sesi alamıyorum
    amfi laney mxd 65
    gitar skylark 2 yıl önce almıştım
    sert ve clean tonlarda bi gariplik var
    sorun neyden kaynaklanıyor? pedal yok
    gitarı mıu değiştirmeliyim
    2. power atarken tellerin üzerinde kayarken
    çayıık cuyuk acaip sesler çıkıyor?
    bi kaç dinlediğim canlı performansta o aralarda çok tatlı bi ses çıkıyo santananın sololarındaki gibi bu efektin adı nedir?
    3. bazı yerlerde adam önüne bi laptop koytuyo ordan bateri bass klavye sesleri çıkıyo herif üzerine solo, ritm atıoyo bu program nedir?
    4. amfiye tüp taktırabilirmiyiz veya gitarın manyetikleri değiştirsem nası olur ? yoksa gitarı mı değiştirmeliyim

teşekkür ederim
  • CiDDi-GeYiQ • 31 Temmuz 2005 12:05 • #545028
    hiç mi yok yav yardım edebilecek?
  • shadowinthesun • 31 Temmuz 2005 18:01 • #545037
    bence sen gitarı bırak ya da işi bilen birilerine göster gitarını..burdan hayali ve de sanali kim ne yapabilir ki?ortada ameliyatlık durum var,bir profesyonelin el atması lazım:)bu kadar da çok soru yazılılarda yok,bu yüzden cevap almamış olabilirsin..
  • panic attack • 2 Ağustos 2005 03:36 • #545068
    öncelikle pedal al, bu pedalı maddi durumana göre seç ama gitarın pekde iyi değilse ben processor al derim(analog aletler çok para tutar ve sanırım gitarda yenisin o kadar para harcama anolog aletlere), processorlarda dip sesleri yok edebiliyosun (bkz: zoom 707 hemde ucuz daha ne istenir, ama başka güzel aletlerde var ben yönlendirmiş olmiyim).
    çok sert tonlar istiyorsan manyetikleri değiştirmeni tavsiye ederim EMG ya da DiMarzio, internetten araştır bu manyetiklerden alınan tonların sample ları mevcut(sololar için DiMarzio PafPro derim, umarım yanlış yazmadım adını). Laney amfilerin tonları ciddi anlamda sağlamdır (death ya da core yapacaksan iyidir), clean tonlarıda oldukça başarılı. hatta opeth bu aletlerden kullanıyor. O laptopların yaptığı işi sağlam bi processor alırsan o da yapar, yani en azından tatmin eder seni, zoom 707 de davul sample ları var mesala.
  • Serpent Rider • 5 Ağustos 2005 01:10 • #545104
    kardeş o laptopta muhtemelen fruity loops var.ya da onda yapmıştır.mp3 e çevirmiştir winamptan çalıyodur:))