-
beyler herkese selam bu topıcte anfilerle ilgili sorularınızı fantezilerinizi hayallerınızı begenmediklerinizi yazın konusalım bir
de sadece gitar anfisi degil tüm etnik anfiler icin
-
valla mesa derim ama daha almak nasip olmadı belki ilerde
-
abi valla aşar.beni aşar :D
ama bir lone star alabilirsin mesa'dan
bir de peavey JSX modeli var 1499 dolar alınmaya değer
ya da custom yaptıracaksın mesa'dan o da kral olur :P
-
Bu gün arkadaşa marshall 15DFX aldık..fazla deneme sanşım olmadı..iişallah yakında bnde alıcam..iişallah
-
abi valla marshall aslında hikaye...mesa varken ki ulaşılamaz bir hayal ama mesa varken gidip marshall almam.ama kötü demiyorum asla marshall a aman haa.bende kullanıyorum..ama lambasızları tam bir felaket..bende lambasız var.bi işe yaramıyor ..lambalılarda araba parası a.k :) yaa şu dejenereyi kaldırın yaa uyuz oluyorum.)
-
Dual Recto Solo Head'in üzerine tanimam. Avrupadan getirirsin bi tane, çalarsin cayir cayir 220voltta...
-
Ya şu Marshall'ların solid state'lerinden ne istiyorlar anlamıyorum, MG serileri hiç fena tonlar vermiyor...Neyse yarın anfi alıcam Laney TFX1 ya da Marshall MG50DFX, sizce hangisi? Bu arada bir de sorum var. TFX1'da preampli katinda Tube emulation circuit var, ama lamba yok. TFX2'de ise yine preampli katında lamba var. Bu ikisi arasında 100 Euro eden bir fark var mı sizce, yoksa bu 100 Euro TFX2'daki fazladan bir OD kanalından ve 50 yerine 65 Watt olmasından mı kaynaklanıyor...acele cevapp....
-
E hadi ama, anfiyi yarın alıcam, haftaya değil, acele önerilerinizi bekliyorum
-
tabi kide laney al derim o kadar parayı mg serisine verme yazık olur.
-
Ne hikmettir ki ikisini de almadım, kıyıda köşede kalmış preamplisi tüplü bir 30 Watt Vox Cambridge Reverb Twin ampli aldım. Tüplü sound bi başka oluyormuş. Laney TFX1'ın gaini oldukça düşük kalıyor, ve yalnızca 10'a getirdiğinde high gain veriyor. 6-7-8 'de zayıf bir gain, 4 ve 4'ten aşağısı ise nerdeyse clean...
Bu arada aldığım Vox ampli için Footswitch arıyorum, iki yollu. Türkiye'de orjinali yokmuş, herhangi bir footswitch olur mu acaba?