-
arkadaslar distortion pedal yapmak istiyorum bunun için bana söyleyebileceginiz bi site var mi ya da daha önceden yapmis olan biri bana yardimci olabilirmi
-
www.tonepad.com
-
baska bildiin bi site var mi bi de kaça olur yapmak bi bilgin varmi
-
hojam biraz zor be pedal yapımı ben biraz uğraştım.. alt geçirgen üst geçirgen flitreleme yöntemiyle tapabilirsin ancak ama entegresini getirticem dersen zaten pedal fiyatıne geliyor benmce hiç uğraşma...
-
devreler gürültülü çalışıyo ve tam verim almak zor,iyi bi araştırma yapmak lazım internetten. tonepad sitesi iyidir,orda basit devreler var.Ama elektronikle,devrelerle,lehim baskı devreyle pek alakan yoksa baya uğraştırır seni. boss ds1,dod 250 gibi basit devrelerin maliyeti,5-10 milyonu bulur.
-
bende direkt amfinin drive ını pedala bağlamak istiyorum.
çıplak pedal ve ya onun gibi bişey bulabilir miyim ki?
-
Anfinin arkasinda footswitch girisi varsa, footswitch alarak anfinin drive'ini kullanabilirsin...
-
ben yaptım..süper oldu + birden fazla alet yapıp bi arada topla al sana analog processor:)
www.generalguitargadgets.com
-
içinde filtre olan distortion pedalı hiç görmedim...
-
geofex.com a bir bak. tonepad.com da iyidir. parçalar genelde türkiyede bulunuyor, ayakla basılan anahtarı bulmakta zorlanabilirisin gerisi kolay bulunuyor fazla da masraflı olmaz 20 milyonu geçmez. Bu arada devreyi koymak için aliminyum kutu al çelik kutu alma çelik çok zor deliniyor.