Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ibanez s 470?

• muzo867 • 13 Ağustos 2005 03:28 • #545174
    nasıl bi gitar. 760 avro fiyat nasıl?
    sert tonlar için nasıl olur. bir de o fiyatlarda benim istediğim gibi bi gitar ne olabilir?
  • K Satriani • 15 Ağustos 2005 17:20 • #545203
    Sanırım bahsettiğin s470 kore malı. o gitarın aynısından bende de var var ve inanılmaz dersede memnunum. 1 sene önce aldım ve hiç bir sorun çıkarmadı. Fakat fiyat konusunda biraaz pazarlık yap derim. bana 1 sene önce 680 avro dediler. pazarlıkla 630 a indirdim. şimdi o gitara 760 avro çok derim. zam gelse bir gitara 1 senede o kadar zam gelmez. eğer o gitarı almakta kararlıysan pazarlık yap derim. Kalite konusunda şüphen olmasın.Ton konusunda ise jackson daha sertir. ama jackson da hiç güzel yumuşak ton elde edemezsin. ibanezde hem sert hem de yumuşak tonlar mevcut ve temiz. Kendi gitarımı şuan hiç bir gitarla değişmem ben mesela...
  • K Satriani • 15 Ağustos 2005 17:20 • #545204
    Sanırım bahsettiğin s470 kore malı. o gitarın aynısından bende de var var ve inanılmaz dersede memnunum. 1 sene önce aldım ve hiç bir sorun çıkarmadı. Fakat fiyat konusunda biraaz pazarlık yap derim. bana 1 sene önce 680 avro dediler. pazarlıkla 630 a indirdim. şimdi o gitara 760 avro çok derim. zam gelse bir gitara 1 senede o kadar zam gelmez. eğer o gitarı almakta kararlıysan pazarlık yap derim. Kalite konusunda şüphen olmasın.Ton konusunda ise jackson daha sertir. ama jackson da hiç güzel yumuşak ton elde edemezsin. ibanezde hem sert hem de yumuşak tonlar mevcut ve temiz. Kendi gitarımı şuan hiç bir gitarla değişmem ben mesela...
  • muzo867 • 16 Ağustos 2005 01:03 • #545207
    yardımın için sağol. yanında orjinal harcase ve askı varmış bu yuzden fiyatta indirim yapamayız diyorlar. ben de aten şimdi o kadar para veremem ona ama 1 sene içinde almayı dusunuyorum o gitarı vaya o civarda bi gitar.