-
Arkadaşlar laylaylom da jackson DX10D'ye 700euro gibi alakasız bir fiyat verdiler,en uygun fiyata nerden alırım,kaça alırım??
-
music123.com a bir bak.ama türkiyeye satış yapıyorlarmı bilmiyorum.benim fikrimi sorarsan git bi müzik evine ordan al.hem sesini dinleme,sağına soluna bakma şansın var...
-
www.jacksonguitars.com dan bi fiyat listesi al sanırım pdf formatında bir dosya , ordaki fiyatlarla karşılaştırma yap , laylaylom ile ordakiler arasında ben 100 euroluk bir fark tespit etmiştim.Eğer ki yabancı bir siteden alışveriş yapıcaksan ve gitarın buraya gelme masrafı 100 euroyu geçmiyorsa kılıfıyla beraber (çünkü jackson ın sitesindeki fiyatların bir kısmı kılıf olmadan ) tabi dışardan getirtmek çok daha mantıklı.
-
dışardan gitar getirmeyin bence,kargo falan çok büyük risk..kargoda kutunun içindekinin gitar olduğunu hiç umursamıyolar,hem kargo ücreti de o kadar ucuz değil..
-
kargo masrafları sitede yazar zaten de sorun işte gümrükteki olaylar ki müzik aleti ve elektronik şeylerde saçma sapan vergi koyuyolar işte , eğer dışardan biri elinde getirirse gitarı ben müzisyenim diyerek sıfır vergi ödeyebilir sadece bagaj parası verir havayolu şirketine o kadar.
-
amerikadaki çoğu enstrüman mağazasında ya da internet sitesinde türkiyeye kargo imkanı yok zaten ama bir tanıdık geliyosa getirebilir tabi..
-
Türkiyeden ucuza zor.Music123 teki gitarların aynıları 2-3 katı fiyata Türkeye bi gitar buldum nette Jackson WR1 sanırım 700$ flndı hemde USA. laylaylomda 2000 küsür euro bu ne saçmalık yaa.
-
wr1 700 dolarsa muhtemelen ikinci eldir ve durumu çok da iyi diğildir çünkü amerika da da 3000 dolar civarı sıfırı giden bir gitar rr1 le beraber.
www.jacksonguitars.com dan bakabilirsin fiyat listesine.
-
Amerikada liste fiyati sizi yaniltmasin 2500dolarl1k gitar1 1600e verdiler liste fiyati gitarin ilk piyasaya suruldugundaki fiyati ki bu bahsettiginiz gitarlarin ustunden 4-5 sene gectigini dusunursek...helalinede verebilir
-
Ya burda bilip bilmeden konuşcaınıza sitedeki 2005 fiyat listesini (pdf) formatında açın okuyun arkadaşlar.Orda ne yazıyosa odur fiyatları kimse 2500 dolarlık şeyi 1600 dolara veremez.Üstelik WR1 baya kaliteli gitardır arkadaş wr3 görmüş olabilir ikisi farklı şeyler.