Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neck-thru?? bolt on??

• haplo_trm • 14 Ağustos 2005 20:05 • #545187
    meraba arkadaşlar. dandik bi gitarım var we acilen değiştircem. metal calıyorum we solo olayına yeni giriyorum ancak kararsız kaldım. bazı şahsiyetler neck-thru acayip rahatlık sağlar diyo bazıları bolt-on sıkıntı yaratmaz kasma fazla diyolar. bi de size soriyim dedim yardımcı olursanız memnun edersiniz bu garibi:))

+ltd weya ibanez düşünüyorum ank.da bulabilecegim mantikli modeller nelerdir-nerde??
  • Serpent Rider • 15 Ağustos 2005 00:19 • #545189
    neck-thru , bolt on nedir yaws??
  • Serpent_King • 15 Ağustos 2005 11:15 • #545196
    neck thru gövdeyle tümleşik yekpare gitar demek , bolt on da gövdeyle sapın vidayla tutturulduğu gitarlar...

yekpare gitar iki alanda da iyi şeler sunucaktır.Birincisi 22. 24. fretlerde çalmaya kalktığında elin bolt on modellere göre çok daha rahat durucaktır o bölgede , ikincisi sesin kalitesi (tabi ağaca göre değişir) ve sustaini bolt on gitara göre daha verimli olucaktır.Aynı rahatlığı sağlayan bolt on gitarlar mevcut LTD serilerinde ama tabi paran varsa neck thru al.
  • human remains • 20 Ağustos 2005 01:23 • #545269
    BENİM GİDER NECK-THRU-BODY ARAKDAŞLAR SOLOLARINDA HAYRAN KALIYORLAR.

EN ÖNEMLİSİ TUTKAL SAP İLE GÖVDE ARASINDA TAM BİR GEÇİŞ SAĞLIYOR. SANKİ YEKPARE GİBİ. BÖYLECE NECKDE SES KISIKLIĞI OLAYINI PEK YAŞAMAZSIN.

ANCAAAK. SAPI KOLLAYACAKSIN. VİDALI GİBİ SÖKME TAKMA OLMUYOR DEFORMESİZ.