Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lambasız amfime lamba istiyorum..

• Serpent Rider • 15 Ağustos 2005 17:13 • #545202
    arkadaşlar ..Lambasız amfime lamba takmak istiyorum...nasıl oalcak bu iş kim yapar ? kaça yapar? nolur yardımcı olun...
  • fibonacci • 15 Ağustos 2005 17:25 • #545205
    Maalesef böyle birşey mümkün değil.
  • KeReMmM • 17 Ağustos 2005 16:17 • #545225
    tabi ki de mümkün ben takılmışını gördüm. eleman kendi takmış. ama nasıl nerde kaça taktırılır bilmem. birde amfine lamba takmaya değecek mi iyi bi amfi mi kolonların iyi mi? bunları düşün hesapla
  • fibonacci • 17 Ağustos 2005 18:41 • #545226
    Bu eleman kim? Nasıl yapmış? Yapılmışını gördüm deyip işin içinden sıyrılmak kolay. Açıklayın biz de öğrenelim bari...

Eski ampliler lambayla çalışıyorlardı. Teknoloji gelişti ve yarı iletken transistörler icat edildi. Transistörle yapılmış bir amfinin neresine lamba(vacuum tube diye de nette aratabilirsiniz) takmayı düşünüyorsunuz? Ha, pre ampli katını komple söküp orayı lambalı yapabilirsiniz.
  • ibanetze • 17 Ağustos 2005 19:06 • #545227
    o dediğin de bi tüplü amfi parası yapar..
  • kkurt • 29 Ağustos 2005 05:09 • #545457
    anfinin içindeki bütün devreyi çıkartıyosun yenine lambalı bi anfi devresi takıyorsun. parçalarını bulup getirene ben yaparım (belki de yapmam bi bira ısmarlamanız gerekebilir ikna etmek için:) ) türkiyede pek bulunmuyo dışandan alınca gümrüğe takılıyo zahmetli iş. ama zahmeti gümrük işini halledince biter gerisi çok zor değil. anfinin içinde bol yer olması lazım yalnız öyle ufak tefek anfilere doğru dürüst bişi sığmaz. 12" hoparlör koyacak kadar büyük bi kutu ve şasede yer varsa yapılabilir.