Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

zoom gfx-8 nası bi processordur?

• OutCrY • 16 Ağustos 2005 13:59 • #545210
    selam arkadaslar
    pro olan bi arkadasımdan gfx-8 kullandm
    tonları cok tatmin edici hatta analog amfiye ihtiyac duymadan direk baglantıyla cok tatmin edici tonlar veriyo

ote yandan baska bir arkadasımda da gt-6 var onun kullanımı cok karısıktı kullanma klavuzunda okunması gereken bir cok sey vardı, pedala tam hakim olamadım ama beni tatmin edicek doyurucak tok bir tona rastlamadım onun dısında tek nota verdigim zamn sweep solo verebiliodu nerdeyse gitarı koyup pedalı dinlicektim vay be iyi calıomus die :) otomatik işi pek sevmem ..

kontrolun bende olmasından hoslanan bir "analog" sever olarak gfx-8 almayı dusunuyorum ama bununla ilgili cok olumlu bir yazıya rastlamadım...

bu konuda goruslerinizi almak isterim cok tessekkurler...
  • AkKrock • 17 Ağustos 2005 22:46 • #545231
    hmm..valla ben de zoom gfx-8 almayı çok düşündüm.Gerçekten çok güzel bir processor.Ama sana Korg AX1500G yi denemeni tavsiye ederim.Fiyat olarak yakınlar ki çoğu kişi Korg'u tavsiye eder.
  • oneclup • 18 Ağustos 2005 18:25 • #545247
    zoom pedal olarak cıkardıgı mukemmel bir cıhazdır etrafda okudugun yazılar genelde zoom alt modelini kullannan arkadaslardır 505 ve 707 den bahseden ote yandan gfx8 hem ton hemde dreverleri mukemmeldir 2 sene yakın kulllandım anfi similosyonalrı olagan ustu diyebilirim sonuç olarak sececegin pedal kendi zevkinle bittigi için kendin deneyıp almalısın bu iyi veya bu kotu gibi yorumlarla kendi zevkinden mahrum kalabilirsin saygılar..........
  • Serpent Rider • 19 Ağustos 2005 04:13 • #545254
    baba boss,digitech ten şaşma...