-
arkadaşlar ben distortion pedalı almayı düşünüyorum.bugün taxime gitti ve boss ile ilgili bilgi alcaktım ama ordaki abi bana "oner"diye bi pedal gösterdi ve denetti cidden çok güzel.acayip hemde.hemde fiyatı bossun yarı fiyatı.ordaki abi dediki"olum boss u niye satmak istemiyimki o 150 milyon bu 65 milyon.enayimim ben durduk
yerde 85 milyon zarara geçiym.ama sen bu işten
anlıyorsun.onun için sana bu daha iyi gider.güven bana ben 2 sinide baba gibi kullandım ama onerr bin takar "..kafam karıştı..napiym?!?!?
-
Birde şöyle düşün boss marka rahat satar onu yani elinde falan kalmaz. ama diğeri elinde kalır..Bunuda gözardı etme satıcının gazına gelme ama tabi böyle şeyler oluyor boss tan daha iyi olma ihtimali tabiyki var..
-
doğru sölüyorsun aslında...hmm.abi ya çok değişirmi yani?harbi uçurum varmı??yoksa o da olurmu yani??ne dersiniz?
-
Bana sorarsan markadan şamam derim tamam belki orda denedin güzel sağlam bi şey ama ne kadar dayanıklı seni nekadar götürür(başıma çok geldi valla) bunlarda önemli ama diyosanki idareten kullancam param olunca iyisini alırım öbürküsünü al.
-
abi yani ne kadar götürür ki beni o dediğim alet?3 ay mı??2 yıl mı??
-
ben derim ki bu distortion pedallari cok basit. git internetten semasini bul, ver bi elektronikciye yapsin. 20milyondan fazla tutmaz.:) herhalde oner da boyle yapmis yari fiyatina satiyo iste:)
-
onerr brezilya yapımı. bende biraz arastırdım. kutusu icin cok dayanıklı olmadıgı gibi yorumlarla sık karşılaştım. bence gücün varsa git yine de boss al. alırkende para ama hem satarkende para ediyor. yani boss pedal elinde kalmaz hicbir zaman ama ömerr pedal icin aynı şeyi soyleyemeyeceğim.