-
Dikkat ettimde kimse bu gitar hakkında bir şeyler dememiş.Ben baya beğeniyorum.Tek manyetik, baya güçlü sesleri var.Görünüşleride hoş.Sizler ne düşünüyorsunuz bu gitarlar hakkında?
-
Humbuckerlı olanlar hakkında iyi yorumlar okuyorum sağda solda.. ama yine de tele alacağıma strat alırım... Görünüşü hoş değil, çok tipsiz bi alet:)
-
vallhi bildiğim kadarıyla bircok kişi telecaster kullanıyorr...
-
illa da telecaster mükemmel bi tarz mükemmel görünüş ve harika tonlar kesinlikle kusursuz özellikle fender telecaster sarı,siyah,siyah içi yanık kahve rengi kesinlikle vazgeçilmezlerimdendir 4 gitar alsam 3 ü telecaster 1 i de strato alırdım odam telecaster modelleriyle süslü kesinlikle kusursuz kullandım onu çalmak çokk keyif veriyo ama strato da sadece müzik yapıyorum fazla bişi uyandırmıyo bende...
-
bence bu gitar hakkında çok da bi şey söylemeye gerek yok mükemmel bi gitar. uzun zamandır hayran olduğum bi gitardı ve sonunda aldım çok mutluyum. sesi zaten mükemmel klavyesi inanılmaz rahat, çalarken gerçekten zevk alıyorum. ayrıca single manyetiğe rağmen gayet iyi distort aliyo, e daha ne olsun bi gitarda!
-
hiç ilgimi çekmiyo benim..ne floyd rose var,ne keskin hatlar...
tonlar da yumuşak zaten
oyuncak gibi gitar :))
-
valla bende yakında alcam bir telecaster, iyiden iyiye sarmaya başladım bu gitara :D yalnız Türkiye'de bulunan modeller hangileri?Fender almak zor maddi açıdan başka neler var bilen var mı?
-
Telecaster de 2 tane manyetik yok mu yaw?
2 tane single-coil var diye biliyorum ama...
-
bir çok modeli tek manyetik, iki manyetik olanları da var tabi
-
tek manyetikli olanları almayın derim hele hele o tek manyetik neck manyetiği ise