Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Laney HCM65R mi Crate GT65 mi dersiniz..

• umitstein • 5 Eylül 2005 21:40 • #545583
    arkadaşlar bar programı için kullanacağım aleti ..yani yorulma sorunu önemli sanırım bu açıdan.tabi maddi imkanlarım kısıtlı olduğu için bu ikisinden birini seçmek durumundayım.laney 330 dolar,crate de 310 dolar..
    sizce hangisi?
  • Goldtop1957 • 6 Eylül 2005 12:36 • #545588
    Sert tonlar istiyorsan Laney kullanma bence, Crate'i bilmiyorum. Ama lambalı Crate'lerin gayet iyi olduğunu duymuştum.O fiyata ne yazık ki tam anlamıyla tatminkar bir ampli bulamıyorsun. Benim de üç aşağı beş yukarı o kadar bir bütçem vardı. Laney TFX1 mi Marshall MG50 mi derken 350 Euro'ya beni çok tatmin eden bir Vox Cambridge Twin Reverb aldım. Eğer bulabilirsen sana da tavsiye ederim. Ya da Marshall MG30'da alabilirsin. Barda mikrofonla kullanmak şartıyla. (MG30'u peşin olarak o fiyata yaklaşık bir mebla ödeyerek alabilirsin.
  • umitstein • 6 Eylül 2005 20:21 • #545603
    önerilerin için teşekkür ederim abi yanlız şöyle bi sorun var malesef
    ankaradaki biçok barda monitör olmadığı için ya da dallama elemanlar monitöre ses vermediği için kendini de amfinden duymak zorunda kalıyosun ve bu durumda minimum bi 50w amfiye ihtiyacın oluyo:(
    bu cratede de tüp similasyonu filan varmış tonları özellikle distortionu feci sağlam..gerçi ben processor kullanyrm ama yine de amfiden daha analog bi distortion elde ediliyo tabi,yani alırsam drive ları amfiden kullanrm sanırım..
  • Goldtop1957 • 7 Eylül 2005 12:21 • #545608
    Hiç bir tube simulasyonu gerçeği gibi olamaz.... Ama bildiğim kadarıyla Laney HCM65'de tube emulation yok. TFX ve TF serilerinde var. Ama onların da gainleri hiç tatminkar değil. Bu durumda galiba Crate daha iyi bir seçim olabilir. Aslında sahne için monitör olmasa da MG30 sana ses verebilir diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin. Bu arada garajda birileri Marshall VS65'i 350 dolara bırakıyordu. İkinci el ama düşünülebilir bence. VS serileri bildiğin gibi Valvestate oluyor yani hybrid. (preamplisi lambalı) Birileri de Crate Blue Voodoo satıyordu. Lambalı galiba.