Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitar....

• Electromanya • 6 Eylül 2005 15:31 • #545593
    Ben gitara(akustik) kısa sure once basladım ve iyi de gidiyor cabuk da ögreniyorum ama sanki bir şeyler eksik ,yani ögrenirken nelere dikkat etmeliyim.Hangi noktalar üzerinde durmalıyım...acaba bazı püf noktalar onerebilirmisiniz.arkadaşlar siz nasıl başardınız belki bana ışık tutabilirsiniz...:)))
  • Serpent_King • 6 Eylül 2005 16:03 • #545595
    Perdelere temiz ve parmak uçlarınla basmaya özen göstermelisin , temel egzersizlerin üzerinde dur hatta onlara çalışırken biraz değiştir ve mutlaka metronomla çalış.

Kolay gelsin
  • Electromanya • 6 Eylül 2005 16:22 • #545596
    cvp serpent king e

teşekkür ederim:) ama bunları yapıyorum kolaylıkla.benim kastettigim daha püf noktalar..
  • ibanetze • 6 Eylül 2005 16:40 • #545598
    cvp serpent king e

bak şimdi;farklı müzik yürleri için farklı metodlar var..

sen ne tarz çalıyosun?

sonuçta blues yapan adamla,country çalan adamın tekniği aynı olmaz

ben de akustik çalıyorum 5 senedir

ama şöyle bi şey var,bi hoca şart,eğer ileri teknik öğrenmek istiyosan

yani internetten alabileceğin yardım sınırlı..
  • Serpent_King • 6 Eylül 2005 19:31 • #545601
    cvp serpent king e

Daha püfü filan yok :) devamlı çalışcaksın , yeni şeyler öğreniceksin işte zamanını vericeksin gitara , örneğin alternate picking nedir kim nasıl yapar , bunu görüceksin izliyceksin hocandan aldığın derslerle birleştiriceksin , sıkılmadan usanmadan çok gerzekçe gibi görünen egzersizi saatlerce yapıcaksın televizyon seyrederken bile gitar elinde olcak benim öyleydi çünkü.Birden bire geliştirebildiğin bir olay diğil bu çünkü ne kadar çalışırsan o kadar ilerliyosun.

Bu arada tekniğin düzgün olması için hoca şart ama ben hoca olmadan belli bi yere kadar geldim mesela , bi armoni dersi alman gerek bunun yanında ilerde..