Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

line 6 spider 2 amfi

• leo • 6 Eylül 2005 16:54 • #545600
    arkadaşlar (line 6)-15 watt amfi kullananız varmı..sizce nasıldır..bu amfinin ikinci elini bulabilirmiyim..diğer 15 watlık amfilere oranla bunun fiyatı oldukça yüksek..bunun nedeni amfinin kalitesinden mi kaynaklanıyor.. hem fiyat hemde kalite yönünden daha makül bi amfi önerebilirmisiniz..teşekürler
  • kkurt • 9 Eylül 2005 22:56 • #545677
    içinde digital simulator var fiyatının yüksekliği buradan kaynaklanıyor olabilir. kalitelimidir bilmiyorum bende line6 pod var memnunum ama line6 nin anfilerini hiç denemedim.
  • XES • 10 Eylül 2005 16:45 • #545694
    Ben line6 SpiderII 212 kullanıyorum ve son derece memnunum. Line6'in simülasyondaki başarısı zaten ortada. SpiderII de bir çeşit Speakerlı Pod.
    Ben verdiğim son kuruşa kadar karşılığını aldım. Edevat kısmına da oldukça ayrıntılı bir inceleme yolladım Spider'larla ilgili ama daha onaylanmadı.
    15W ve 30Wlık modeller kırpılmış modeller. Sanırım 12 yerine 4 ampli modeline sahipler. En iyisi almadan önce gidip denemek.
  • hic_yoktan_iyi • 11 Eylül 2005 21:03 • #545730
    line 6 spider 2 75 watt almıştım bir hafta kullandım fakat pekte tatmin ettiğini söyleyemem...iade etmiştim belkide bana sorunlu bir amfi denk geldi bilemem fakat çok fazla özellik barındırıyor ve de tüm ayarlar dijital olduğu için saçma sapan efekt geçişleri filan yaşadım pekte hoş olmamıştı...illaki 15 watt lık bi amfi alacaksan marshall al derim(kişisel fikir)...
  • kkurt • 11 Eylül 2005 21:15 • #545733
    "illaki 15 watt lık bi amfi alacaksan marshall al derim(kişisel fikir)..."
    ----
    15w lık anfi herhalde bi davulla kafa tutamaz. Grupta kullanılmaz (tabi önüne mikrofon koyacaksan o ayrı). Herhalde evde kullanılacak. bu durumda anfi degil de POD almak daha mantikli. Zaten apartmanlarin ses izolasyonu malum. Tatmin edici bir ses alamıyorsun anfi kaliteli bile olsa. POD al kulaklikla çal. Bence en iyi çözüm bu.