-
selamlar
-epiphone custom lp gitar
-marshall jcm 2000 tsl 602 60w tüplü ampli
bu sete uygun wah pedalı almak istiyorum. benim wah pedallarının seslerinin nasıl farkettiğiyle ilgili bilgim yok çok fazla, çeşitlerini bilmiyorum yani. bir cry baby biliyorum o kadar. ama ötekilerinin farkı nedir bilmiyorum hiç.
kirk hammet'in kullandığı wah türünde bişeyler olabilir. ciyak ciyak bağırsın işte gitar.. kirk'in pedalın aynısını söylemeseniz iyi olur, ona yakın daha makul bişeyler arıyorum. 350-400 ytl filan vermeyi düşünüyorum.
saygılar
-
Morley Bad Horsie'ler humbucker'lar ile iyi sonuç veriyor.
-
dostum 350-400 ytl çok uçuk bi rakam.o kadar şeye gerek yok.zaten piyasada alınası iki model var.ya morley bad horsie ya da cry baby jimi hendrix.ama senin ekipmanına (her ne kadar ne tarz çaldığını bilmesem de) gidecek wah pedalı morley bad horsie dir.
-
bende dunlop 535Q multi-wah var amerikadan bi arkadaş getirdi,canavar gibi...
daha üç gün oldu elime geçeli,oynayıp duruyorum :))
-
Cry Baby 535Q ve GCB95'i denemeden wah alma bence...
-
ben fiyatı fazla fazla söyledim. cry babyleri sormuştum, 300 falan demişlerdi. yine de daha fazla bişey önerirseniz diye, limit olarak söyledim.
çalmak istediğim şeylerde ana çizgi olarak metallice sololarına benziyor. şimdilik yelpaze biraz dar ama gelişecek. bir de böyle bir pedal blues a da uyar umarım?
-
jimi hendrix kullandığına göre blues a uyar:D
-
ya bu cry babyde bi olay var,o yandaki tuşları genelde kimse kullanmıyo..
bence biraz,bi yerlerden araştır,dinle falan,sonra alırsın kendine en uygun olanı...
çünkü az para değil,sonra beğenmezsen sövme :))
-
bulabilirsen ki zor biraz artık yenisi yok galiba
boss fw-3 iyidir. hassastır kontrolü ama alısınca hoş oluyor. bi de boss un üstünde cosm modelingle 4 5 te klasik distortion overdrive vs si olan bi wah pedalı var. sitesinden bir bak.. :)