Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

slammer yardım edinnnn!!

• turkmetallian • 16 Eylül 2005 18:15 • #545857
    ya hocam ben elektroya yeni başladım yani gitar hakkında bilgim yok fazla henüz. Slammer gitar aldım henüz amfi yok . kendi kndime parmak egzersizi yapıyorum tel sürtüyo ve cısırtı gibi bişi oluyo...bu normal midir yoksa gitarda sorunmu var yardımcı olursanız sevinirim
  • kkurt • 17 Eylül 2005 22:32 • #545877
    o tel cızırtıların pek çoğu anfiden duyulmuyor, duyulduğu zaman da hepsi problem olmuyor. yani normal de olabilir olmayabilirde... ben de yeni başladığım zamanlarda böyle şeyleri çok kafaya takardım bugünlerde pek umursamıyorum. hafif bir pena darbesi ile kuvvetli olan arasındaki fark anfiden duyuluyorsa ve tel sağlıklı bir biçimde titreşmeye devam ediyorsa, sustain problemi çıkmadıysa, o hafif bir cızırtı olsa da olur tellere hafif sert vurduğun zaman. yok bend ederken sesi kesiliyorsa aletin, hafifçe dokunmakla ökxz gibi geçirmek arasındaki farkı anlayamıyorsa, o zaman bir problem vardır.
  • CaGDaSH • 18 Eylül 2005 11:38 • #545890
    kkurt haklı,ama baktın cok sinirini bozuyo,ayrıca arkadasın da dedigi seylere neden oluyo,bi genel kontrolden gecirtirsin,tellerle oynat olmadı sap ayarına baktır,gecer elbett
  • kkurt • 18 Eylül 2005 12:33 • #545891
    bu arada izmir nasıldır bilmiyorum ama istanbul çok nemli biryer. burada hiçbir gitar teli uzun süre dayanmıyor her allahın günü de tel değiştirmek olmuyor o nedenle çalmadan önce telleri iyice silip temizlemek lazım. temizlemiyorsan gitarın perdeleri fazla uzun bir süre dayanmaz.
  • turkmetallian • 20 Eylül 2005 17:14 • #545933
    teşekkür ederim yardım ettiğiniz için bu telleri silmekte önemli heralde onuda yapayım bundan sonra... ya bu cısırtı harbiden canımı sıkıyo çok ama dediğiniz gibi sert vruyrm tellere bzen o zaman yapıyo ndeni o heralde...