-
arkadaşlar kimbeylery marka çift humbucker lı bir gitarım var.
emg-60 takman istiyorum.gitarı bilenler varsa eğer? :) ki az bi ihtimal.. yani gitar kaldırı mı bu pickupları verim alabilirmiyim? en azından eskisinden daha keskin ve hacimli tonlarım olur mu?..imkan olsa gitar alırım 'git sen gitar al önce! diycek olan arkadaşların yorumlarına ihtiyaç yok...
-
emg den cok seymour duncan oneririm ya da di marzio super distortion alabilirsin. anladıgım kadarıyla aktif manyetik istiyorsun. ama aktif manyetik kullanmak zor bir olay bence pasif manyetik iyi anfi kombinasyonu hayli hayli işini görür senin.
-
Ben başka bir sorun olduğunu düşünüyorum, arkadaşla biraz konuştuk mesajlaşarak, yeni bir manyetiğe ihtiyacı olduğunu pek zannetmiyorum. Digitech RP200 kullanıyormuş, nasıldır bilmem, bende RP7 vardı vasat bir aletti. RP200 ü bilen varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun:)
-
dayımda rp200ün bir üst modeli vardı rakam veremiyorum tam hatırlamıyorum cünkü. bana sorarsanız tonları güzel sayılabilir bir processor icin. tabi güzel bir ses sisteminde kullandığınızda. tek sorun o aleti bir süre kullanınca garip bir tekdüzelik ve sıkılma duygusu geliyor insana. yine de bu bana mahsus bişeyde olabilir. ev kullanımında ayarları çözüldükten sonra yeterli olabilecek bir alet.
-
Benim RP7'den izlenimim o kadar parametreye rağmen aletin aslında sadece bir tek distorsiyon tonu olduğuydu. EQ ayarları ile aynı tonun etrafında dolanıp duruyursun daireler çizer gibi, sonunda başladığın noktaya geri geliyorsun:)