-
Arkadaşlar hepinize selamlar:D
1.Aldiim gitari ibanez rg 470 die aldim ama hiçbir rg de olmayan bir renge ve sapa sahip bir giarim var:Drengi siyah ama köşelere doğru işikta rengi açiliyo bordo oluyo. Sap Poul Gilbertinki gibi (aşağiya doğru ama yazi düz :D).Gitarim japon yapimi bir rg seri no su da yaziyo : F97 30505 modeli nasil öğrenebilirim?Arkadaşimin rg si ile de çaldim ama bu gitarin sapi resmen insanin elinden kayarcasina rahat:D Şimdiden teşekkürler
-
Boyasız maple sapların kaydığı -ama çatladıkları için kimsenin böyle gitar üretmediği, saten boyalı sapların da boyasız saplar kadar kaygan olmamakla beraber ele pek yapışmadığı bilinir, ama sorunun cevabı oldu mu bu, onu bilmiyorum:)
-
sorunun cevabı şu: senin gitar made in maltepe :)
-
:D!
-
Abi insan alıştıra alıştıra söyle bea. ADama koymuştur...
-
tabi bu gitarın sapının kötü olduğu anlamına gelmiyor. (iyi olduğu anlamına da gelmez tabi). ama önyargılı olmamak lazım:)
-
arkadaşlar sadece sapin şekli paoul gilberinki gibi tuner(her ne...)lar aşaği doğru:) yne maple sap üstüde gül ağaci kaplama......
-
aga memnunsan gitardan modelini falan boş ver gitsin
hem daha önceki serisden olabilir, o yüzden kataloglarda falan gözükmeye bilirde. ya salla modelini çal efendi efendi...