-
home studio için creative audigy 4 almayı düşünüyorum..audigy 2 ninde işimi göreceğini düşünüyorum(gitar distortionunu pcde yapıcam)..başka alternatif ne önerirsiniz?bildiğüiniz herşeyi paylaşın please..
-
1.si creative audigy 4 bulursan banada haber ver :)
2.si EMU0404 en kralı diyolar..ama bi de terratec in varmış oda en kralı diyolar..bunlardan bulamadım...eğer sen biliosan söyle sana zahmet:)
3.sü distortion u sakın yazılımla yapma...iyi sonuç alamazsın...distortion'ı yine pedalinle yap...ama üzerine yazılımla amfi simülatörü koy o şahane oluyo:)
-
bahsettiğin yazılım amfi simulatörü "amplitude" isimli alet mi? eğer oysa eğer bana sesleri pek doğal gelmedi. sanki bir kavanozun içine kum doldurup sallıyormuşsun gibi bir his veriyor.
-
yok yok...plugin...minicik bişi..JCM900....fruity de kullanıon...cakewalkta cubasede ..isteyen varsa MSNden yollarım...tavsiye edrm...
-
arkadaşım bunların cevabını burdan çok www.muziktek.com un forumlarıdan bulursun.
-
terratec kolay bulunan bir kart özellikle ev kullanıcılarına Phease 22 tavsiye edilir 24/96 2 in-2 out
-
-
msnden ekledim beni kabul ette hayatını kurtarayım senin!
-
sevinirim..
-
ses kartı alacam-hangi M-AUDIO yu almalıyım?
m-audio düşünüyorum,200doları geçmemeli ilk etapta..tavsiyeler için şimdiden teşekkürler...