Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

b.c. rich

• _DEATH___ • 28 Eylül 2005 09:34 • #546122
    evet b.c. rich hakkında var mı bişey dicek olan (program sunucusu gibi sordum :p)

ben bir b.c. rich manyağıyım...
  • tom696 • 28 Eylül 2005 13:42 • #546127
    baslarinin kasalari çok büyük , agir ve dengesiz. askida durmasi için yer çekimsiz ortam lazim.
  • Serpent_King • 28 Eylül 2005 14:18 • #546131
    3 yıldır bc rich kullanıyorum.

Türkiye de adam gibi bc rich 2 ya da 3 tane gördüm sadece , iyi gitarları sanırım çok pahalı olduğundan zuhal müzik getirmiyor.

Bronze serisi işçilik ve malzeme bakımından bence kötü gitarlar.Klavye desen kötü , köprü desen kötü , machine headleri de kötü , şekli güzel , ağırlık merkezi iyi diğil , askida durmaması gerçi çok büyük bi sorun diğil , ton olarak da fena diğil.

Platinum biraz daha sağlam işçilik olarak , farklı bi köprü var en azından , ton olarak biraz yakın , daha kalite sayılır ama yine de iyi diyemicem.

Platinum pro işte gitar diyebileceğimiz şeylerden , floyd rose , şahane ton , iyi klavye...

...

diğerlerini yazmıyorum ama şunu söyleyeyim bc rich in asıl olayı el yapımı gitar üretmektir.Sakın sadece bu serilere bakıp bc rich i jackson , ibanez le filan karşılaştırıp bc rich kötü bi markadır demeyin çünkü çok muhteşem gitarlarını gördüm bizzat şahit oldum , ama bronze da alsanız ilk olarak o size süper heves vericektir ve gitarda hızlı ilerlemenizi sağlıcaktır.
  • hic_yoktan_iyi • 29 Eylül 2005 11:18 • #546156
    bc.rich zaten ibanez ve jackson la karşılaştırılmamalı bencede çünkü ayrı bir gitar...ve stealth modelinin hastasıyım kendi adıma ki chuck schuldinerin kullandığı gitardı...