-
Arkadaşlar lütfen fikrinizi yazın."Epiphone LP Custom" mı Ibanez'in yüksek modellerinden biri mi?.Fikirlerinizi bekliyorum.
-
yani şimdi buna nasıl bir yorum yazılabilir ki... ibanezin çeşit çesit modeli var. biraz daha net bir soru sormak lazım. bu arada epiphonun bu LP'yi bir LP'nin uretilmesi gerektigi gibi üretip üretmediğini araştırmak lazım. (mesela bazen maun yerine alder ya da basswood kullanıyorlar ve her ikisinin de model numarası aynı olabiliyor, tekrar söylüyorum alder olanla maun olanın model numarasını aynı!!! buyrun burdan yakın.. denemeden alma, gibson marka bir LP ile yan yana koy ikisini de çal kıyasla.)
-
Ben senin yerinde olsam ibanezi tercih ederdim
-
evet mesela bi RGA121 iyi gider di mi:)
-
Ibanez UV777...aala böööle iyi
-
niye kıyaslansınki ibanez le epiphone benim tercihim ibanezden yana o ayrı...
-
epiphone da kaliteli gitarlar üretiyor ama kalitede tutarlılık ta aranır. ne bileyim en azından kaliteli olanla kalitesiz olanın modeli farklı olur en azından, işi yapılan işin doğruluğunu kontrol etmek olan birileri olur fabrikada, göz kulak olur vs:)
-
epiphone ve ibanez kıyaslaması biraz komik olmuş gibime geldi. ama epiphone için gerçekten ince eleyip sık dokumak gerek.çünkü kalite tutarlılığı çok iyi değil.denemek görmek sormak araştırmak lazım.hangi ağaçmış aksesuarı neymiş...
ibanez yüksek modelleri derken? aslında tamamen senin çalacağın türe bağlı ama hadi neyse...