Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bi yardım..

• beeftech • 8 Ekim 2005 17:29 • #546296
    biz bi kaç kisi toplandık ve metal müzik yapmaya karar verdik, parasızlıktan napalım distorşın alamadık ve amfinin ovırdrayvını kullanıyoruz fakat elektronun sesi cok boğuyor bas duyulmuyor ben de basın sesini acıyorum bu sefer de baş ağrıtıyor digerlerini bastırıyor.. elektroyu bu boğma durumundan nasıl kurtarabiliriz, tek basına distorşın yeter mi?
  • kkurt • 8 Ekim 2005 21:23 • #546298
    umarım neck manyetiğini kullanarak çalıp ta neden ses böyle boğuk demiyorsunuzdur? yok eğer köprüdeki manyetiği kullanarak çaldığın halde boğuksa o zaman amfiyi ve gitarı biraz tarif et, belki o zaman anlarız.
  • Mr_Crowley • 9 Ekim 2005 10:33 • #546302
    beeftech benim gitarı diyor sana.Gitar cor x6 amfi marshall mg15cdr. Ayrıca köprü manyetiğini kullanıyorum
  • kkurt • 9 Ekim 2005 11:32 • #546305
    köprü manyetiği ile çalınca hiçbir amfinin boğulmaması lazım ama marshallın solidstate amfileri hakkında iyi birşey söyleyen kimseye rastlamadım (aslında rastladım, ama rastladıklarım satılık amfi ilanı verenlerdi -- tercih etmedikleri halde preamfisinde sadece 1 tane tüpü olan valvestatelerle sahneye çıkmak zorunda kalıp ta rezil olmadıklarına şaşıranları, valvestateten de güzel sesler çıkabiliyomuş demek diyenleri gördüm gerçi...). kendim denemediğim için daha kesin birşey söylemek zor.
  • Serpent_King • 9 Ekim 2005 22:43 • #546310
    treble ve mid i biraz açın gitarlardaki basın tonu da çok gainli olmasın.