-
yav ben cort X6 aldım gayet de sevdim aslında.Elektro gitar çalmışlığım var fakat bu aldığım ilk gitar. forumlarda okuduğum kadarıyla Floyd rose'un kullanmayı bildikten sonra iyi birşey olduğundan söz ediyorlar ama kullanmayı bilmezsen zorlayacağını.bu kullanım şartları nedir? pek birşey anlamadım.Ya da bu gitarı kullanırken nelere dikkat etmem gerekiyor bilgilendirirseniz dehşet sevineceğim...
-
mesele kullanması değil kalitesi. kaliteli bir floyd rose tremelonun fiyatı cort'un fiyatından fazla, (türkiye fiyatı $400 civarı) ki onun bile sustain problemine sebep olmama olasılığı yok. kalitesiz olanınsa şeytan görsün yüzünü, benim washburnda vardı söktürdüm.
-
Valla o gitardaki floyd rose bigün elinde kalabilir :)
-
hadi yaa.ulen hevesim kursağımda kaldı hadi varsayalım ki söktürdüm,gitara herhangi bir zararı söz konusu olur mu?
-
aletin tipi kayar:) siyaha boyatmak zorunda kalırsın ya da öyle bırakırsın umursamazsın.
-
ya bu floyd rose ne halta yarıyor sadece telleri mi sıkıstırıyor napıyor o vibratoyu yapan sey mi ne yani o kadar para verilecek bi sey mi? basta niye yok?(hic bisey bilmediğim nası da belli oldu...)
-
her turlu hayvanligi yapmana ragmen akort kacirmayan bi tremelo sistemi (sozkonusu "hayvanliklar" nedir merak eden steve vai'nin herhangi bir mp3'unu dinleyerek ogrenebilir:) ). bence o kadar para vermeye gerek yok hatta hic olmasa da olur, efendi efendi calarsin gitari.:) ihtiyacin yoksa hic olmamasi daha iyidir cunku tremelonun yaylari tellerin titresimini emdigi icin sustain problemleri cikariyor.
-
floyd roseu hakkıyla kullandığında gitarın manyetiği bile olmasa gene de muhteşem sesler çıkar aletten...
-
:) yok daha neler.