-
cortu küçük görsen bana ne yav...babamın malı mı...
ama yok ya,aslında belli bi kalitenin üstündeki gitarlar birbirine yakın oluyo...
ben mesela bi kaç yıl öncesine kadar fender amerikan kullanıyodum (tabi gitarını) ama şimdi ibanez kullanıyorum,hem de kore yapımı uyduruk bi gitar,pek de bhi farkı yok açıkçası...
tabi 700 dolarlık a5le 4750 euroluk ken smithin biraz farkı vardır ama neyse :))
-
ben cort un a4 ve curbow4 ünü denedim
a serisi çok iyi de curbow un tonu bi ayrı
slap tonlarında çaldığım en iyi bas
-
Mesela ben bass çalan bi insan olarak fenderi tercih ederim. Cidden Türkiye'de baya pahalı kendileri, fakat ebay.com gibi yurtdışından alet edevat satan sitelerde gayet de iyi fiyatlara satıyorlar bunları, ama tabi gümrük masraflarını da düşünmek lazım. Tabi biraz ikinci el oluyor -ki bazılarımızın "aman abi başkasının çocuğuna bakmam ben" şeklinde yaklaşımları oluyor ki bende aynısını düşünüyorum. Ama bunların sıfırlarını satan bi site varmıdır onunda araştırması içindeyim. Çünkü yaklaşık olarak 1/3 ü fiyata satılıyor.
Fender olsun, benim olsun..
-
hazır slapciyi yakalamısken sorayım
en iyi tonu nası yakaladın o gitarda??
ya da yakalayan nası yakalıyor?
ben bi tutturuyorum sonra istediğimi alamıyorum amfiden olsa gerek(15 vatla anca iste)..
ama gitar hakkaten güsel..
-
dostum calarken fazla bi fark yok gibi geliyo...ama sahneye falan cıktıgında yok sesini ac,sesini kıs,ses cok boğuyo gibi sorunlar cıkıyo..işte fender bu sorunları tamaman kapatıyo...ustelik profesyonel kayıt yaptığında anlıyosun fenderin farkını..ayrıca ken smith 'de cok iyi tabi...
bu işi profesyonel dusunuyosan Cort'la Mort'la olmaz bu iş açıkcası..
-
ne diyosun abi..nasıl farklı olmaz...sen hic fender ya da ken smith almadın galiba eline...
-
cok zor be dostum....anca american highway alırsın diyecem ama oda 1000$..
Meksika alma bence...sesi fena değil (American 'la kıyaslanamaz derecede kotu)
Klavyesi rahatsız...Kıvılcımda Active Manyetik bir tane wardı 850$'dı...
-
Olum Saçmalamayın...Ne daha iyi sesi..evet cort iyidir ama Fender'le arasında Hacımurat-BMW ilişkisi vardır...Gerisini sen dusun...Fender'in agacı cok kalitelidir,cok ağırdır ve cok inanılmaz tonlar yakalarsın....
-
Cok komiksin dostum..buna kısaca "benim param yetmedi..zaten o kadarda iyi bi gitar değil şu fender ya" demektir...Cort'u kim kullanmışta adama fender alma cort al diyosun.. :)Nurhat Sensesli'nin cort kullanmasının sebebi 'de o kadar kotu bir tona ihtiyacının olmasıdır..cunku yaptğı müzik tarzına kotu tonlu bas gitarlar gider..aslında o da bir ken smith kullanıcısıdır... :)
-
bası denerken orda bi ilker abi vardı(kendisi deli basar) ayarları o yapmıştı
yoksa benim bi boktan anladığım yok
bende de ton bi iyi bi kötü oluyor tam ayarlayamıyorum onu