-
elimde stratocaster meksika var bi arkadaşımda ise highway usa var adam benim meksikanın tonlarını daha çok beğendi ben tavsiye ediyorum kendi adıma 2 senedir meksika strat kullanıyorum ve söylediğim gibi gayette memnunum...
-
bence ister mex ister usa olsun, fenderin gürültülü manyetiklerinden kurtulmak lazım. hala daha ne diye onları takıyorlar anlamış değilim.
vintage olacak ya... var demek ki bi meraklısı.
-
Simdi onemli olan bu cocugun parası.Acıkcası 4 yıl once eski bir anım gozlerimin onune geldi.Kucuk bir cocuk karsıma cıkıp abi mexico mu usa mi diyo sordu.Sasırmıstım.Uyuyamadım.Yemek yiyemedim dusunun gitar bile calamadım.Ama 2 hafta sonra o cocugun usa aldıgını gordum.Ve bu da boyle bir anımdı...
-
Sonuç?
-
klavyesini ve intonation ayarını kontrol et, ve alette bi stratta olması gereken o agresif clean ton olsun, ayrıca sustain problemi olmasın.
-
kanaatimce highway rezil bir gitardır, fender'in amerika üretimine yakışmayan, "gençlerin de amerikan yapımı fender'i olsun, parayı cebe atalım bir güzel" temalı bir gitardır. highway'e 1000$ verileceğine, biraz daha sıkılır kemer, 200-300 dolar fazlasına düpedüz amerikan strat alınır. veya alternatiflere de gidilir o parayla,mesela godinleri deneyebilirsiniz, muhteşem gitarlar kanaatimce, ayrıyetten hepsi de amerikan yapımı. tabii gitar üretiminde standardizasyon hala bir sorun, en güzeli hepsini teker teker denemek, birbirleriyle karşılaştırıp öyle almak. kalın sağlıcakla.
-
highway'ın ince boyası ve manyetikleri haricinde bir problemi yok.
-
Tavsiyelerin için çok sağol...Zaten entonasyon la başım çok derde girdi emin ol ona özellikle dikkat edeceğim :D