Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Laneum marka gitar duydunuzmu?

• kilisli • 20 Ekim 2005 02:34 • #546442
    165 dolarlık bi gitar(Taksim-Tunel).Demir Demirkan'ın mavi gitarının taklidi gorunumunde.Tonlarıda fena degil,perdelerde yumusak,teller perdeye yakın.(Bu fiyattaki gitarlar arasında kıyaslıyorum)2. el kesinlikle dusunmuyorum.Ne dersiniz macera olurmu?Belkide gelecegin BC Rich'idir bu marka :)
    Bu marka ile bilgisi olan varmı?Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Serpent_King • 20 Ekim 2005 06:41 • #546443
    uzak dur derim ben sana , perdeler yumuşak ne demek anlayamadım ve tellerin perdelere yakın olması dandik gitarlarda eğer yüksekliği ayarlanabilir bi köprüsü yoksa çok çok kötü olabilir , bence ikinci el kesinlikle! düşün :)

Ayrıca maceraya girceksen gitarla girme bence yani gitarla bi goblin köyünü basıp esirleri kurtardıktan sonra hana girip üstünüze gelen 5 kişyi etkisiz hale getiremezsin sanırım :Pp macera için forgotten realms oku .. :)
  • man_on_fire • 20 Ekim 2005 12:11 • #546445
    Kesinlikle katılıyorum.Özellikle kesinlikle 2. el düşün derim ben de...Sen ilk iştahın kurbanı olma.HErkes oluyor ama sen olma işte...
  • kilisli • 20 Ekim 2005 19:27 • #546449
    :D kesinlikle dusunmuyorum 2.el.Aradıgım cevabı bulamadım.Laneum markasını bilenlerden yardım bekliyorum.
  • deliturko • 20 Ekim 2005 21:47 • #546450
    öyle bir marka ilk defa duyuyoruz o marka nedir birisi gidiyor çinde yaptırıyor tünelde de g.tlerinden bir marka çıkartıp yazıyorlar al işte ha sb dreams ha bu adı her b.k sa para senin al da rezil ol ya da bekle en azından o paraya cort x-2 alanır 2 ci el gayette iyi bir gitar başlamak için bu arada madem yeni başlıyon tonu nasıl iyi nerden anladın lambalı amfiyemi taktın !!!!!!! bekle sabret sonunda mutlu ol karar senin
  • man_on_fire • 20 Ekim 2005 23:27 • #546458
    Haklısın eğer biraz laf dinnlese ona ben x2 satarım diyecektim..Gerçekten çok temzi gitarım sadece büyük bir gitar almayı istediğim için satıyorum 200 tl ye...Bu arkadaş da acemiliğin kazığını yiyecek anlaşılan...
  • stranger_sws • 21 Ekim 2005 00:01 • #546460
    Ayrıca maceraya girceksen gitarla girme bence yani gitarla bi goblin köyünü basıp esirleri kurtardıktan sonra hana girip üstünüze gelen 5 kişyi etkisiz hale getiremezsin sanırım :Pp macera için forgotten realms oku .. :)

ehueueheueue.....
    bkz: FRP kolonisi :)
  • kilisli • 21 Ekim 2005 01:29 • #546464
    Acemi mi?Bu kararı nasıl aldın?Dostum parasızlık ustalıkla alakalı bisey değil.Malesef param yok.Yoksa bende giderim fenderi alırım.2.el kesinlikle dusunmuyorum.Benim huyum bu :) baskasının caldıgı gitarla rahat edemiyorum yani 8 yıldır bu boyle.İdare edecek bi gitar gibi geliyor(bu paraya)
    Sen hala markasına bakaraktan gitar caliosan bu senin ametorlugun.
    Çalıcanacak adam gibi bi gitar en asagi 1000$
    İhtiyacın olursa çocukluktan kalma lambalı amfim var.Sana hediye edebilirim parada istemez :)
  • Serpent_King • 21 Ekim 2005 05:04 • #546471
    :Pp ben böyle reklamlar yapmak yerine daha yaratıcı şeyler düşünüyorum :Pp
  • man_on_fire • 21 Ekim 2005 13:45 • #546475
    Kusura bakma genelde ilk alanlar ucuz gitar aradığı için seni de acemi sandım.Kabul ediyorum hata benim..Ama sor diğer arkadaşlara hangisi senin acemi olduğunu düşünmemiş...Neyse sonuca gelelim.KArar senin...Ama hem param yok deyip te hem 2. el kesinlikle düşünmememn biraz garip geldi.Neyse you know the best...