-
Bana göre oldukça yeterlidir....Hele bir de Marcus miller olanı ....Uffff
-
Tellerin klawyeye olan uzaklığı sorunçıkarır mı sizce?
-
yakın olunca daha rahat çalınıyor
-
yakın olunca saha rahat olduğuna katılıyorum ama bence slap için fender alma
bişey öeremiycem ben daha düşük fiyatta basslarla uğraşıyorum ama fender slap ağırlıklı bir bass diğil sonuçta...
-
slap dedimi musicman derim.son derece iyidir slapte.ayrıca tellerin klavyeye çok yakın olması çokta iyi değil bence.çünkü tele vurduğun zaman tel perdeye çarpar ve ses çıkar.teller çok yakın olduğu zaman tele vurunca teller perdeye daha yakın bi mesafeden gelerek çarpıyor.o nedenle çok yakın olması bence çok iyi değil.
-
sana katılıyorum..benimde aynı sorunum var...ama musicman gorusune katılmam..cunku musicman'in sesin cok kel cıkar..yani fenderin 60'larda yaptıgı P.Bass 'ları gibidir...zevk alamazsın...
-
ben stringray,bongo ve sub baslarını denedim musicmanin.slapte en güzel performansı stringrayler veriyor.aslında benim slapte budur diyeceğim alet Schecter Stiletto Studio.müthiş aletler.slapte süper.
-
direk slap icin yapilmis olan, ve efsane olan musicman stingray dir slap icin en iyi gitar. Para yoksa fender le de pek ala slap yapilabilir ama ayni sonucu alamayiz. misal ben Mexica standart fender jazz bass ile yapiyorum, tatmin oluyorum, ustune koyacak 700-800$olursa belki tatmin olmam ve hayallerimin bassina , stingray e gecerim.
-
abi meksika fenderin klavyesi cok kotu...rahat rahat calınmıyo...
-
dedigine karsilik cus, oha dersem ayip olur mu ? nasil rahat edemedin anlamadim, son derece rahat klavyesi