-
ben 3 sene önce bir sb dreams aldım strat kasa. fakat bu gitarın akort kaçırma, volume tuşunun göçmesi, switch in bozulması gibi sorunları olduğu için artık başka bir gitar almaya karar verdim. 300 usd sınırım var. tabi 200 dolara olursa daha iyi olur.. şuan grunge falan çalıyorum da metal ve rock da çalabileceğim bi gitar olsun istiyorum. sx'in modellerine baktım ve fiyatları uygun geldi. 175 dolardan 400 dolara kadar les paulleri var.
kısacası bu parayla ne almamı önerirsiniz?
-
ESP LTD M-50 = 229 Euro
-
yamaha tavsiye ederim bi kaç tane denemiştim. Düzgün bi kabinle gerçekten iyi ses alabilirsin 300 ytl + - 50 ytl diye hatırlıyorum
-
cort x-6 var taş gibi gitar 220$ modifiyeli...
-
LTD m-50 çok kötü bir gitar, çok kötü. sadece esp markasıyla satılmaya çalışılan rezil bir gitar, suntadan yapılmış tadı bırakıyor insanın kulağında.
-
hiç düşünmeyin abi...cort un katana diye bi modeli var.kx1.manyak bişey.bikere floyd rose diye bi saçmalık yok.sap dizaynı süper.tam solo gitarı.fiyatı da uçuk değil.tabi seymur duncan modifiye yaparsan jackson gibi olur da.ama gerek yok.tak marshall a.birde sans amp 3 lü switch.o kadar.çal sonra...birde squier diye fender bozması bişey var.abi satıcı önümde o salak aleti fender diye sattı birine.400 dolara hem de.aman sakın bu satıcı tuzaklarına düşmeyin.utanmadan birde stratocaster yazmışlar sapa.aman arkadaşlar.
-
Abi gitarının tonundan hoşlanıyorsan modfiye et derim ben. Tamir ve modifiye. Bende de bi S & B Dreams var. Gittiğim her yerde bu gitardan bu ton nasıl çıkıyor diyorlar. Bence manyetikleri değiştir. Benimkinde klavyede de biraz problem vardı. Klavyeyi tekrar zımpara ettirdim ve çaktırdım perdeleri. Şu an ne İbanezlere, Washbornlere taş çıkartır.
-
Washburn X40, git zuhalle pazarlık et, bastırırsan 350$ın altına çekebilirsin belki... Bu fiyata başka bilmiyorum
-
paran varsa hiz istegin önemli.eger hız istiyorsan git ibanez al eger daha duygulu yavas takılıcam dıyosan git fender al derım...ama once gıtarın tonlarını ve klavyelerını dene cok fark var cokkkkkkkkkkkk
-
oncelikle demoluk olmasin :(
malesef ben arastirmadan aldigimdan dolayi cok pismanim..