Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitar üzerine desen??

• The Guardian • 4 Kasım 2005 00:48 • #546736
    Arkadaşlar gitarımın üzerine desen, dövme, çıkartma artık ne deniyorsa ondan yaptırmak istiyorum ama bunun nasıl ne şekilde veya nerelerde yapıldığı konusunda en ufak bir fikrim yok bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • ThErİoN • 4 Kasım 2005 00:54 • #546737
    evet ya onu ben de çok merak ediyorum ama hiç araştırma fırsatı bulamadım...
    illaki bilenler vardır heralde koskoca garajda demi...?
    :))
  • meralexantirik • 4 Kasım 2005 02:03 • #546738
    ben şöyle söyleyeyim, kendime ait beyaz bir oje yardımıyla, bassımın üzerine MRLEX yazdım, çok da orijin durdu.. tavsiye ederim.. tabi çiziminizin iyi olması lazım [ahahah şeklinde de küstahca bir gülüş..]
  • rage_of_nature • 4 Kasım 2005 02:11 • #546739
    bir ahahahahh gülüşü de benden :) desem de, benim çizdiklerim genelde abuk sabuk durmakta. ama napiim sevmiyorum öyle cillop gibi...
  • The Guardian • 4 Kasım 2005 14:04 • #546747
    Tmam arkadaşlar oje diyorsunuz güzel duruyor diyorsunuz peki kötü durduğunda çıkartma gibi bir şansınız oluyor mu ya da alternatif bir yol bilen var mı?
  • rage_of_nature • 4 Kasım 2005 14:17 • #546748
    ojeyi asetonla çıkarırsın sanırım elektrodan. ama verniksiz, tahta bir yüzeyde heralde iz bırakır. desenleri yapıştırma yolunu da deneyebilirsin...
  • The Guardian • 4 Kasım 2005 15:54 • #546749
    İşte aseton gitarın yüzeyine zarar vermez mi? Birde özel çıkartmaları mı var bunun yoksa herhangi bir çıkartma olabilir mi?
  • Kronos • 4 Kasım 2005 16:25 • #546751
    Arkadsım Kadikoy'de " TNT " warya dukkan onun oralarda biyer acıldı..Grupların resımlerı tabloları cart curt satıyor..Sticker'ını belirliyosun , diskete ya da cd ' ye cekip dogru o dedıgım yere gıdıosun ..Ben sticker yaptırcaktım dıosun gıtar ıcın ( seffaf tavsiyemdir ) okadar baska bı olayı yoh-ben yaptırmıstım ve daha sonra da sıkıldım cıkarttım hıc bı ız - sorun - kusur olmadı les paul'umde :D
  • deady_ykal • 4 Kasım 2005 17:15 • #546753
    ben dergiden filankestiğim resimleri bantladım(koli bandına benzer bişeyle-kağıdın tamamını örtecek şekilde) şu an bassın rengi belli olmuyor, çok da orjinal duruyor, çıkartırken de hiçbir sorun olmuyor ama ben çıkarmıyorum, sürekli üstüne yapıştırıyorum(3-4 kat oldu şimdiye kadar)
  • kilisli • 4 Kasım 2005 20:46 • #546762
    Ben studyoda calistigim gitarımın uzerine Ejderha stikeri yapistirdim.Gayet de hos duruyor.Kırmızı gitar,beyaz ejderha,siyah sap. :)