-
bilenler ne olur yardım...
-
İyi de sorun nedir yazmamışsın? Bende bir Vox Cambridge 30W Twin Reverb var...gayet memnunum. Preamfisi lambalı. Seninki 25W olduğuna göre muhtemelen Pathfinder serisidir. Detayları ve sorunun ne olduğunu yazarsan daha fazla yardımcı olabilirim.
-
c.tesi günü istanbuldaydım ve bi VOX gördüm 25W..hangi seri olduğunu bilmiyorum..güsel bi ampliye benziyordu ama..150$ istiyolar sıfır bi ampli..acaba bu verdiğim paraya değer mi?alırsam hemen sorun çıkarır mı? tonları nasıldır.,? bu ve bu gibi sorular.. ilgilenirsen sevinirim..
-
Vox daha çok AC15 ve AC30 modelleri ile bilinir. İkisi de tamamı lambalı amfilerdir. AC15'in 2xEL84 çıkış katı vardır. AC30 da 4xEL84 tür. Vox denice akla bu amfiler gelir. Diğerleri, özellikle hybrid olanlar pratik anlamda Vox değildir, sadece üzerinde Vox etiketi vardır.
-
Patron bitirmişsin benim Cambridge'i ya....
-
O muhtemelen transistörlü olanlarındandır. Yalnız Pathfinder ise normal tek kanallı bir transistörlü amfidir. Eğer AD serisi ise, amfi simülasyon özelliği olan bir amfidir. Kkurt doğru söylüyor. Zaten Vox şimdiye kadar çok el değiştirmiş bir üretici. Orjinal olan amfileri AC15 ve AC30 serileridir. Diğerlerinin de bazılarının hakkını vermek lazım. Benimkisi hibrid bir Çin malı ama tonları karakteristik Vox tonlarına oldukça yakın. Ayrıca ton varyasyonlarını da yakalayabiliyorsun. 150 dolara iyi tonlu bir amfi zor bulursun. Sahne için yeterli olmayabilir. (P.A. desteğiyle belki) Ama iyi bir çalışma amfisi olabilir. Yalnız muhtemelen tek kanallıdır. Bu da ileride seni çileden çıkartabilir. Ama tonları hoşuna gitmişse ve bütçen bu civardaysa, daha iyisini bulamayabilirsin.
-
:) bitirmedim. Klasik anlamda "Vox" değil dedim sadece:)