Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Luthier___???

• Hate_Me • 8 Kasım 2005 03:00 • #546834
    arkadaşlar tekrar bir soru ile karşınızdayım :)
    kendime 7 telli custom gitar yaptırmak istiyorum..sadece sap ve gövde..iç aksamı kendim haleedicem..ancak bunu kim nerde kaça yapar bilen varsa yardım edebilirmi acaba??
  • ali k • 8 Kasım 2005 20:49 • #546844
    tünelde ekrem ustaya 3 ay önce perdeleri değiştirttim artı sapla ilgili birkaö şey daha yaptırdım.gitarı elime aldığımda cidden tanıyamadım klavyesi muhteşem olmuştu.o zaman sormuştum gitarı kaça yapıyosun diye....1000 usd(sadece işçiliği),malzemeleri ben seçecektim o dışardan getirtecekti yani parasını ben verecektim.sonuçta en az 1500 usd falan...
  • Hate_Me • 8 Kasım 2005 21:08 • #546846
    yuh ...abi naptın ya..o para bnde olsa ESP alırım..ama abşka bi projem var..mecburen para bulcas..
  • ali k • 8 Kasım 2005 21:19 • #546847
    ilerde gitar alacak olursam,fazla param olursa (ki biraz zor gibson alırım) ya da cort alıp üzerinde biraz değişiklikler yaparım.bende şu anda bcrich var .üzerinde emg 81 ve 85 var.gitar pahalı bir gitar değildi ama bir kaç modifiyeden sonra bence çok güzel bir gitar oldu beş senedir kullanıyorum .elimdeki gitarı satmayı düşünmüyorum ama ilerde bir cort alıp manyetiklerini değiştirip kullanmayı düşünüyorum.cort kore de yapılmasın a rağmen bence çok güzel gitarlar üretiyor. ibanezin türkiye deki bir çok modeliyle kapışır bence ve daha ucuz..ama adı yok...sende kendine uygun bir gitar bul modifiye et..