-
daha önce de sormuştum cortun curbow4 model basını kullanıyorum. dadaryonun prosteels telini aldım. başta iyi ton veriyordu. ama şimdi beklenen sonuca ulaştım(ton kayboldu). tellerde pas vs de yok değiştirip paraya da kıyamıyorum. bana bi çözüm üretebilecek olan var mı? tel alayım şöyle bir iki yıl aynı tonu versin...(fiyatı ne olursa olsun)
-
Arkadaşım her bass gitar telini aldığında ilk anfiye takmadan bile güzel tiz sesler alırsın iyi slap falan yaparsın ama bu 1 ay sonra tizliğini kaybeder.Yani ne gitar alırsan al ne tel alırsan al bu böyledir.Tellerini en fazla 6 ayda bir değiştir derim ben.2 yıl aynı telle idare etmek komik tabe.gitarla iki sene idare edeyim diyeni duydumda telle 2 yıl idare edene şahit olamdım kusura bakma..Ben 3 ay önce 30 dolara tel aldım şimdilerde değiştirecem bu iş böyle..
-
ben etil alkol kullanıyorum telleri temizlemek için
yeni tel gibi olmasada baya parlak tonlar elde etmeni sağlıyor(tel paslanıncaya kadar...)
-
o zaman bu telleri toptan alayım da indirim yapsınlar..
bisey değil evden "olum ayda bir tel mi değiştirilirmiş yılda 120 dolar sadece tel parası... kalitelisinden al şunun" diyolar.....
-
bişi sorcam...
Dadaryo*nun nickel wound telleri ne kadar?..
(bu dejenere türkçe olayı sinirimi bozmaya başladı...)
-
www.juststrings.com
toptan tel satıyorlar. toptan alınca marka secimi olmuyor, hangi marka bilmiyorsun. bir ara gitarin alttaki 3 telini toptan alıyordum fena degillerdi. sattiklari bas telleri ne derece iyidir bilmiyorum.
-
Ben Ken Smith Slap Master kullanıyorum ve gayet memnunum. Rahatlıkla önerebilirim. Ancak 1-2 yıl aynı performansı bekleme. :)
Şahsen ben en fazla 2 ayda bir değiştiriyorum tellerimi.
-
30 dolar...