-
telden umudu kestim ve artık başka yollar arıyorum..
slap tonunu nasıl kalıcı yaparım? amfi tonlaması, pedal falan her şey olabilir lütfen yardım edin...(normalde slap switch kullanıyorum da teller boğuyo sesi)
-
bastan pek anlamam ama bildigim kadari ile sadece compressor/sustainer kullanılıyor o da amfi overdrive olmasin diye. tellerin parlakligi gittiyse yapilabilecek pek birsey oldugunu sanmiyorum ama belki bir EQ pedali ise yarar.
ayrıca, bazı gitarlar eski tellerle de iyi ton verirken bazıları sadece yeni tellerle iyi ton veriyor. belki bas icin de aynı durum gecerlidir.
-
eq pedalı yeterli olur sanıyorum. tabi ayarlama işinden biraz çakmak lazım. deneme yanılma yöntemi biraz uzun sürebilir.
-
EQ pedallarını ayarlamak kolaydır, çünkü üzerlerinde grafik EQ vardır. Ayarı zor olan tek EQ dijital kontrollü parametrik EQ'lardır, digitech marka aletlerde bulunurlar genelde, o da müşteri aleti alıp almayacağına dükkanda karar veremesin, aletin ayarlanacak bi yanı, yüzlerde değişik tonu olduğunu, yüksek teknoloki harikası olduğunu sanıp eve götürsün de sonradan ne olduğunu anlayıp pişman olduğunda iş işten geçmiş olsun diye öyledir.:)