Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Baylar bi el atsanız..

• Findecano • 15 Kasım 2005 13:59 • #546948
    Selam millet ben daha çok overdrive ve distortion kullanan biriyim ve hangi efekt aletini almam konusunda biraz kararsızım.Aklımda Bos Me 50 var sizce tonları nasıl?Analoga yakın mıdır?Gnx 1,Vamp 2 ve Boss me 50 arasında bi seçim yapmam gerekirse hangisini tercih etmeliyim sizce.Şimdiden sağolun.Bu aletleri kullanan arkadaşların bilgilerine acayip ihtiyacım var.
  • Axell • 15 Kasım 2005 16:02 • #546949
    1-) Anladığım kadarıyla Vamp bi amfi simülatörü. Bu aleti kullanmadığım ichin bi shey söyliyemiecem

2-) Daha chok distortion ile uğrashıyorsan DİGİTECH i tafsiye ederim.

3-) Boss ME-50 bu aleti her tür müsik için kullanabilirsin. Distortionu GNX e göre daha zayıf ama sağlam bi alet.

4-) GNX1 ile ME-50 yi neden aynı sınıfa koyduğunu anlayamadım? Bence bu ikisi farklı aletler.
  • Jacksonmania • 20 Kasım 2005 01:46 • #547007
    POD XT live al harikadır kanımca
  • Holy_Bastard • 20 Kasım 2005 17:32 • #547026
    ichin , shey , chok ...

Güzel kardeşim tamam yardım ediyorsun eline sağlık ama kendinizi niye böyle ç ve ş engelli gibi gösteriyorsunuz ki? Lütfen dikkat edelim güzel dilimize...Tamam ben çok mu dikkatliyim?Bende çok değilim ama bu kadarda yapmıyorum...Neyse saygılar...