Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arkadaşlar Boss GT-8 mi yoksa POD XT-Live mı?

• The Guardian • 17 Kasım 2005 20:05 • #546970
    Merhaba arkadaşlar birkaç ay sonra bu pedallardan birini alacağım aralarında 30$ kadar fark var hangisini alacağıma karar veremedim bir türlü şu anda iyi bir anfim yok ama yaz sonunda marshall avt-50 almayı düşünüyorum sizce bu pedallardan hangisi işimi daha iyi görür POD`un internetten upgrade edilebilmesi olayı kafamı karıştırıyor. Fikirlerinizi bekliyorum sizce hangisini almalıyım ve bu seçimin sebebini de açıklarsanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum.
  • XES • 19 Kasım 2005 11:08 • #547001
    Eski konulara bir bakmayı denesen?
  • kelle • 21 Kasım 2005 03:41 • #547030
    olan olmuş cevap versen

gt8 al
  • XES • 21 Kasım 2005 14:37 • #547036
    Eski başlıklarda bu konu hakkında sayfalarca tartışma var. "gt-8 al" ya da "pod al"dan çok daha doyurucu bilgi edinebilir. İki alet hakkında bol miktarda biligiye ulaşıp seçimini kendi yapması daha doğru olmaz mı? "şunu al" demek mi daha çok yardımcı olur, yoksa yığınla bilgiye ulaşmasını sağlamak mı?
    Ayrıca insanları forumda temizliğe yönlendirmek aynı konuların belirli başlıklar altında her yönden ele alınmasını sağlamak bilgi edinmek isteyenler için de büyük kolaylık olmaz mı? 100 tane başlık içinde "onu al", "bunu alma", "o kötü", "şu güzel" demek mi daha açıklayıcı, yoksa tek başlıkta sorulmuş soruları tekrarlamadan dişe değer bir bilgi birikintisi oluşturmak mı?
  • ali k • 21 Kasım 2005 20:10 • #547042
    ben 3 hafta boyunca bu iki aleti araştırdım.her ikisi içinde yere göğe sığdıramayanda kötü yorumlar yapanda çoktu.nette girmediğim forum kalmadı.kafam çok karışmıştı.sonunda gittim ve ikisinide denedim(bence sende böyle yapmalısın).ikisinde benim ihtiyaçlarıma uygun olmadığının farkına vardım.aletleri o deneme süresinde nekadar anlıyabildim tartışılır ama anladığım tek bişey vardı oda dedikleri gibi pod xt nin drive ı boss tan daha iyi(benim tek aradığım şey)pod xt yide benim kullandığım amfinin aynısına taktım eski processorumle arasında 520 euro luk bir fark göremedim(fender frontman 25r+boss me30).bu yüzden amfi almaya karar verdim.denediğim amfiler arasındada line 6 spider 112 çok hoşuma gitti.bu haftasonu bir sorun çıkmazsa onu alacağım.
    sonuç olarak herkesin ihtiyaçları ve beklentileri farklı.git iki aletide iyice karıştır dene.öyle karar ver.yalnız sana tavsiyem boss a biraz daha vakit ayır.cidden karışık bir alet.ben zaten o denememde aleti çözdüğümü
    düşünmüyorum ama en azından drive ı hakkında bir fikir sahibi oldum.
  • emredrsn • 22 Kasım 2005 13:55 • #547058
    POD XT - live al bence daha kolay çözersin ama her ikisindende daha güzeli biraz daha para biriktir şöyle krall bi marshall al 2 - 3tane efeckt için boss anolog yapıştır distorsion overdrive ve clean anfi üzerinden diğer istediğin efeckleride pedallardan alırsan tadından yenmez:))bunun maliyeti 2 boos ya da pod eder ama ömür boyu kullanırsın 10 tane boos + pod ye değişmem şahsen:)))
  • fibonacci • 23 Kasım 2005 19:24 • #547081
    ama ömür boyu kullanırsın

Bu da sadece türklerin söylediği bir laf sanırım. :)
  • paradigm_shift • 26 Kasım 2005 05:35 • #547115
    boss gt8