-
arkadaslar epiphone les paul black beauty 3 hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirmi.? teknik olarak özellikleri belli kullananlardan veya yorumlardan bilgi sahibi olanlar paylasırlarsa sevinirim...
-
bahsettiğin gitarin gibson olanını jimi page 60larda stüdyo müzisyenligi yaparken kullandı. güzel görünen bir gitar üstünde 3 humbucker var. normal lp den daha cok ton varyasyonu sağlıyor.kaplamaları altın epi modelinin ama cok cabuk soyuluyor ve soyulunca cok cirkin gorunuyor bence. onun dısında klavye bildigin lp klavyesi işte. hoş bir gitar genel olarak bakınca.
-
bahsettiğin gitarin gibson olanını jimi page 60larda stüdyo müzisyenligi yaparken kullandı. güzel görünen bir gitar üstünde 3 humbucker var. normal lp den daha cok ton varyasyonu sağlıyor.kaplamaları altın epi modelinin ama cok cabuk soyuluyor ve soyulunca cok cirkin gorunuyor bence. onun dısında klavye bildigin lp klavyesi işte. hoş bir gitar genel olarak bakınca.
-
hocam sağolasın fikirlerin için....
-
bu black beauty,şu sadece siyah-sarı renkelri olan değil mi?
metal aksan altın kaplama,gerisi kapkara.
valla keşke olsa da üzerinde kocaman gibson les paul yazanı alabilsen, ama hiç yoktan iyidir.
-
black beauty de bi les paul varyasyonu işte :)
-
black beauty de bi les paul varyasyonu işte :)
-
sahibinden.comda çok güzel bi gitar var,ama linkte bi sorun var yazamıyorum buraya...
-
"red beauty" olabilir o da :))
-
yanlış bişi mi söyledim ki?
şimdi gibson les paul le gibson epiphone les paul zart zurt aynı deme bana kutay :)
sen perdesiz gitrla ududa aynı şey sanıyon :P bak
senin annını garışlarım sora :)