-
Ya Arkadaşlar Coll Edit te iki parçayı nasıl birleştirebilirim..Daha önce hiç bu tür bi program kullanmadım.Yardım ederseniz sevinirim..
Ayrıca başka tavsiye edebileceğiniz basit bi program varmı?
Şİmdiden teşekkür ederim.
-
cool editi adobe satın aldı adobe audition oldu artık onu yükle...
-
Hmmm evet adobenin satın aldığını duydum..Dün gece sonunda mix yapmayı başardım..İki ayrı gitar gayet uyumlu bi şekilde dinlenebiliyor..Ama bu kezde o mix'i save etmeyi beceremedim..Ne save, ne de save as butonları açık.
Bu sorunun sebebi ne olabilir?
-
Demo kullandığınız için olmasın?
-
Evet demo ama crackli..Peki sorun çıkartmıycak sağlam crack li bi sürümünü nerden bulabilirim?biraz öğrensem lisanslı satın alırım ama hiç bilmediğim bi programında hemen lisanslı sürümünü almak istemem doğrusu.
-
limewire gibi p2p programlarını veya bitlord gibi programları dene.
-
Arkadaşlar crack/warez gibi şeylerle uğraşmayın. Bunlar emeğe saygısızlık olduğu kadar yasadışı şeyler. Tabii birşeyler üretmeyip bedavacı yaşayan insanlarsanız demek istediklerimi anlayamayabilirsiniz. Ama yine de kullanmayın. Bir programı çok beğendiyseniz gidip satın alın. Eğer "param yok" diyorsanız aynı işi gören yüzlerce bedava program var. Onları kullanın.
-
Haydaa, cracklemek için uğraşanlarınki emek değilmi peki... :)
-
crack takımları genelde yaptıkları şeylerin yanına bi yerlerine " lütfen emeğe saygı gösterin , eğer bu uygulamayı sevdiyseniz gidin satın alın " der ve çok da haklılar ki önce bi programı tüm maharetleriyle kullanıp ondan sonra almaya karar vermek oldukça mantıklı bence , yani lime dan ya da bitlord dan çektikten sonra artık satın alıp almamak vicdana bağlı olan birşey , yok 300 400 dolar verip de sevmezseniz yazılımı , ama olsun benim sokağa atıcak param var diyosanız da size kalmış...