-
seviyorum tonunu falan ama siz ne dersiniz,aldım artık fark etmez gerçi ama yine de aklıma takılıyor arada ikinci el fender falan mı alsaydım daha mı iyi olurdu diye..(bi de ibanezin düşük modelleri çok kötüymüş diye duydum)
??!
-
sanırım ikinci el fender derken squier den bahsediyorsun çünkü benim bildiğim rg170dx ler 300 dolar dan aşşağı olması lazım ayrıca squier le ibanez in kulvarları farklı yani sen şimdi ne tarz müzik yapmak istiyorsan ona göre gitar alıcaksın ayrıca, 200-500 dolar arası gitarların arasında hemen hemen pek bi fark yoktur yani...
-
ikinci el fender derken stratlardan bahsediyorum,ibanez ton olarak tarza da uyuyor zaten ayrıca emin olabilirsn 300dolardan fazla verdm =)
-
stok manyetikleri powersound olduğu için gitarın kendine has sesini iyi yansıtmıyor.
Volüme ton potansı, Manyetik switchi dandiktir.
onları C.I.T ya da dimarzio ile değiştir.
son olarak Eşik,köprü,fret,etonans ayarını da kontrol ettirirsen iyi performans alırsın.
-
ankarada o gitarı 250 dolara mı ne görmüştüm rg170dx i hemde 0dı neyse zaten 300 dolara güzel strat bulamazdın.. o gitar modifiye ile güzel şeyler yapabilir.