-
türkiyede ıron cobranın power glide modeli yok..
hayret bişey ya..
bi twin alcaz böyle saçma bişey yüzünden alamıyoruz..
koca türkiyeye bi model gelmiyor ya yuhh dedim ya...
insan bunun yüzünden müziği bırakır..
böyle saçma sorunlar hala var bu ülkede...
:( MMk
-
bıraktınmı müziği ?
-
bence bırak müzigi
-
bence bırakma abi müzik her zaman güzeldir böyle saçma şeyler için bırakılmaz müzik
-
yanlış biliyosun power glide'ın twini olmaz mı saçmalamışlar sana!
-
Başka twin mi kalmadı...
-
vah vah vah yazık ya napcaz şimdi iron cobranın power glide'i yok Türkiye'de of of napcam şimdi ben ya.O kadar da heves etmiştim ya virtiöz olmaya tüh bu pedal yok olamıycam lanet olsun :P
-
Bence boşver iron cobrayı Pearl Eliminator (P-2002C,P-2002B) twinlerin kralı hatta farkı baya açtı.Ben de kullanıyorum inan diğer pedallardan çok farklı.
-
burak bu muzigi sen vocal yap... virtovs olmayi kafana koymussan unlu olmak istiyosn demektir arebeske don twin neynis sen muslum gurses i twin atarken gordunmu pedalida bulamamissin zaten hadi uzulelim ...uhuhuhhuuu... ama yukarda biri demis pearl in pedallarida iyi zaten TAMA iron cobrada vardirda sen yanlis yerde aramissindir... bgazi muzik dukkanlari yapiyo cunku... bir sey ellerinde yoksa bu alet turkiyede yok diyolar....bu isler boyle yemiceksin.
-
:)
170 milyona maxtone twin aldım ogrenmek amaclı yayları degiştirdim ve cıllop gibi oldu hala kullanıyorum tama,twin yayında biter olay..dolarları bayılmayın biraz araştırmacı olun...