-
istanbul whisky müzikte fender meksika jazz bass fiyatını sordum ve piyasa fiyatının yarısından daha az bir fiyat söylediler..çok şaşırdım haliyle... sıfır olduğunu söylediler..gitara baktım,denedim falan harbiden sıfır gibi..ama güvenip alamadım...
bi fikri olan hayırsever var mı?
-
bunda bi
ne kadarmış fiyatı??
-
bunda bi
400 dolar civarındaydı...
piyasadaki fiyatı 770 euro gibi bişeydi sanırım...
çok ilginç..
-
bunda bi
fender mexicoların internet fiyatı bile 439 dolar.kesin bişey vardır.ya da squier falandır.çünkü bu fiyata imkansız.
http://www.music123.com/search/?d=4&dd=954727750&b=66
-
bunda bi
made in maltepe dir..
-
bunda bi
squier o hehe meksika değil bilakis çin malı(400 dolar verilmez yani=)
bazı uyanık satıcılar meksika fender diye squier satıyor buna birisinin dur demesi ya da tuketiciyi bilgilendirmasi lazım milletin topraktan olsun fender olsun tutkusu,beş para etmez squier lere sırf uzerinde mikroskopla bakınca görülebilecek fender yazısı var diye dolarlar döküyorlar..yazık ayrıca meksika fender i geçtim highway serisi amerikan jazz bass lar bile işe yaramaz tonunu deneyerek alan bi gitarist bunu rahatlıkla söyleyebilir çünki anlar hatta highway fender usa jazz bass alcagınıza meksika fender jazz bass alın parnıza yazık olmasın bile derim (dedim)
-
bunda bi
belki kaçak gitardım
yıldız kare 06 kare falan yap
çıkan numaraya bak kaçaksa kapatıyolar onları :)
-
bunda bi
Bir geyik bu kadar yapılır be abi..Öldürmüşün geyiği :)
-
bunda bi
fender merkezden gitarin sap ve entonasyon ayarini bozuyolar bi daha adam olmuyo diye duydum...12sine kadar 5 ytlye diye devam edip daha fazla kufur yesem mi?yemiiim...
-
bunda bi
Made In Iraq..