-
arkadaşlar distortion pedal alacamda ne marka önerirsiniz bi de eletkroyu bilgisayara, bilgisayarı müziksetinin amfidine bağladım pedalı nasıl bağlarım arkadaşlar sakın iple demeyinde
-
pedalı nasıl bağlarım: gitarla bilgisayar arasina...
-
ha işte ondan
-
Normal bi distortion pedalını böyle bağlarsan cızırtıdan başka bişey duymazsın. Amfi simulatörün de yoksa tavsiyem digitech the weapon ya da metalmaster alman. Çünkü bunların üstünda pek kaliteli olmasada direk mixer çıkışı var.
-
yazılımla kabin simulasyonu yapılabiliyor. internette bulunur belki.. kabin simulayonunu ekleyince cizirdama problemi hallolur.
-
Yazılım lag yapar ama, pek tavsiye etmem..
-
zaman gecikmesi yapip yapmayacagi ses karti ve surucusu ile ilgili.
en eski tip suruculer, yani "m m i o", zaman gecikmesi yapar.
daha yeni olanlar, yani "d i r e c t x" destegi olanlar daha az zaman gecikmesi yapiyor.
bir de profesyonel kayit sistemleri icin gelistirilmis "a s i o" suruculeri var, zaman gecikmesinini en aza indiriyorlar. Tabi ne kadar iyi calisacagi biraz da makinenin hizina bagli.
-
arkadaşlar selamlar...ya ben metin türkcanın tonunu bulamadım.sanırım peavey 5150 amp+boss super over drive+cry baby wah.doğru tahmin mi sölermisiniz.bilen birinden yardım bekliyorum.
-
Yinede deymez bence, özellikle hassas bir kulağı çok rahatsız edecektir gecikmeler..
-
Metin son dönemde değişiklik yapmadıysa Peavey 5150nin distortionını kullanıyor. Distortion pedalı yok. Bunun yanında hatırladıklarım Boss Compressor Sustainer, Boss Digital Delay, DOD Vibrato Tuning(adını yanlış hatırlıyor olabilirim)... Bir de Morley Wah kullanıyor ama modelini hatırlamıyorum.